Ο Elon Musk δείχνει έτοιμος να εγκαταλείψει το πρόγραμμα αλλαγής μπαταριών του Model S

Σχετικά άρθρα

elon musk tesla

Ο Elon Musk μιλώντας στο περιθώριο της ετήσιας γενικής συνέλευσης των μετόχων της Tesla, είπε πως σχεδόν κανείς δεν χρησιμοποιεί, τον έναν και μοναδικό σταθμό που λειτουργεί για την ώρα, εναλλαγής μπαταριών του Model S. Συμπλήρωσε, πως το δωρεάν δίκτυο ταχυφορτιστών της Tesla επιλέγεται σχεδόν απ’όλους τους κατόχους αυτοκινήτων της, λέγοντας πως ένα πολύ μικρό ποσοστό κατόχων Model S έχει επιλέξει να αλλάξει τη μπαταρία του μοντέλου του.

Από τις 200 προσκλήσεις που έστειλε η Tesla, μόλις 4 ή 5 άνθρωποι πήγαν μια και μοναδική φορά στον σταθμό, με την κάθε αλλαγή να κοστίσει “κάτι λιγότερο από ένα γεμάτο ρεζερβουάρ βενζίνης σε ένα πολυτελές sedan” με την όλη διαδικασία αλλαγής των μπαταριών να διαρκεί περίπου τρία λεπτά. Ο Musk συνέχισε λέγοντας πως το κοινό δεν ενδιαφέρεται για το συγκεκριμένο σύστημα, παρότι η Tesla πίστευε αρχικά πως οι άνθρωποι θα στραφούν σε αυτό. Φαίνεται πως η δωρεάν χρήση των ταχυφορτιστών της Tesla, ίσως τελικά βάλει ταφόπλακα στο project.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...