Τα «ηλίθια μπουλόνια» εξόργισαν τον Arrivabene

Σχετικά άρθρα

GP CANADA F1/2015

Τι κι αν η Ferrari είχε το δεύτερο ταχύτερο αυτοκίνητο στο Αυστριακό Grand Prix, η ομάδα που βρέθηκε πίσω από τη Mercedes στο πιο κρίσιμο σημείο ήταν η Williams. Η ιταλική ομάδα απέδειξε και σήμερα πως δεν αρκεί μόνο η ταχύτητα, κάνοντας ένα καταστροφικό pit stop στον Sebastian Vettel που κράτησε 13 δευτερόλεπτα, κάτι που έριξε τον Γερμανό πίσω από τον Felipe Massa, ενώ δεν μπορούσε να προσπεράσει τον Βραζιλιάνο στο τέλος του αγώνα, χάνοντας έτσι το βάθρο.

Η αιτία, όμως, δεν είναι κάποιο λάθος των μηχανικών της ομάδας, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα λέει ο Maurizio Arrivabene. Σύμφωνα με τον επί κεφαλής Scuderia, η ευθύνη βρίσκεται στον σχεδιασμό των μπουλονιών, τα οποία έχουν προκαλέσει και στο παρελθόν καθυστερήσεις και προβλήματα στα pit stops. Αυτό κάνει τον Ιταλό ν’ αναζητά μια άμεση λύση, προκειμένου να μην υπάρξει ξανά αντίστοιχο πρόβλημα.

Πρέπει να πω ότι ο Sebastian έκανε έναν σπουδαίο αγώνα, αλλά και ότι η Mercedes είναι ακόμα δυνατή. Αλλά, τ’ ακυρώσαμε όλα ακόμα μία φορά για ένα ηλίθιο κομμάτι που πρέπει να διορθώσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει και δεν μπορούμε να το αποδεχτούμε. Ήταν ένα πρόβλημα με το μπουλόνι. Έχει ξανασυμβεί, επομένως θα πρέπει να βεβαιωθούμε ότι θα είναι η τελευταία φορά. Δεν ήταν πρόβλημα των μηχανικών. Είναι δικό μας πρόβλημα και πρέπει να βεβαιωθούμε ότι θα το διορθώσουμε.

ΠηγήMotorsport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...