Elon Musk: Το Tesla Model X είναι σχεδιασμένο για γυναίκες

Σχετικά άρθρα

tesla-model-x

Σε μερικούς μήνες, η Tesla θα λανσάρει στην αγορά το Model X, το τρίτο κατά σειρά μοντέλο της και ένα μοντέλο που είναι πολύ διαφορετικό από τα άλλα δύο. Όμως η αισθητική του ίσως να μην είναι η μεγαλύτερη του διαφορά. Αυτή η “διάκριση” ίσως ανήκει στο κοινό για το οποίο σχεδιάστηκε.

Ο Elon Musk, χαρακτήρισε το Model S, “λίγο ανδρο-κεντρικό” και είπε ότι το επερχόμενο Model X, θα είναι ένα προϊόν που θα “προσέχει λίγο περισσότερο τις ανάγκες μίας γυναίκας”. Οι γυναίκες, είναι ένα target group που οι κατασκευαστές αγνοούν επιδεικτικά και αυτό είναι ένα λάθος που ο έξυπνος επιχειρηματίας δεν θέλει να κάνει. Γι’ αυτό, οι σχεδιαστές της Tesla συγκέντρωσαν ένα αμιγώς γυναικείο focus group για να δει ποια χαρακτηριστικά του ηλεκτρικού SUV βρίσκουν πιο ελκυστικά. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που όπως έχει δηλώσει ο Musk, περισσότερες από τις μισές προ-παραγγελίες, προέρχονται από γυναίκες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...