Φωτογραφίες του εσωτερικού της Alfa Romeo Giulia

Σχετικά άρθρα

Alfa Romeo Giulia interior

Η Alfa Romeo παρουσίασε σήμερα την Giulia, αλλά για κάποιον λόγο δεν έδωσε φωτογραφίες του εσωτερικού. Ωστόσο, το ιταλικό Quattroruote έδωσε το παρόν στη παρουσίαση και έτσι βλέπουμε τις πρώτες φωτογραφίες του εσωτερικού της.

Ξεχωρίζει το πολυλειτουργικό δερμάτινο/alcantara τριάκτινο τιμόνι με carbon και αλουμινένια στοιχεία και το κουμπί Start/Stop του κινητήρα πάνω του, τα bucket δερμάτινα καθίσματα με carbon πλάτες, με μια μεγάλη οθόνη να βρίσκεται στο κέντρο του ταμπλό, με τον έλεγχο της να γίνεται με έναν πιεζοπεριστρεφόμενο διακόπτη με επιφάνεια αφής, πίσω από τον επιλογέα ταχυτήτων που και αυτός διαθέτει αλουμινένια και carbon στοιχεία. Δίπλα στον πιεζοπεριστρεφόμενο διακόπτη, βρίσκεται ο DNA διακόπτης επιλογής των προγραμμάτων λειτουργίας του αυτοκινήτου.

Κάτω από την κεντρική οθόνη βρίσκονται δύο αεραγωγοί και ακριβώς από κάτω, οι διακόπτες του συστήματος κλιματισμού. Σε όλο το εσωτερικό υπάρχουν carbon και αλουμινένιες λεπτομέρειες, με το χειρόφρενο να είναι ηλεκτρικό.

Ο πίνακας οργάνων διαθέτει δύο αναλογικά όργανα, του ταχύμετρου και των στροφών του κινητήρα, με ανάμεσά τους να βρίσκεται μια πολυλειτουργική οθόνη, με την Giulia QV να έχει τελική ένδειξη 330 χλμ/ώρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Εγνατία Οδός: Ακριβαίνουν τα διόδια έως και 120%. Στις ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Egis η παραχώρηση της για 35 χρόνια

Οι υπουργοί Υποδομών και Οικονομίας υπέγραψαν σήμερα την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού και αναμένεται η δημοσίευσή της...
Autoblog.gr