Nissan: Αποκλείεται το λανσάρισμα Nismo έκδοσης του Qashqai

Σχετικά άρθρα

Test_Drive_Nissan_Qashqai_DiGT_33

Η Nissan, θα περιορίσει τις “δραστηριότητες” της Nismo στα Juke, 370Z και GT-R χωρίς να υπάρχει ούτε καν σκέψη επέκτασης της σε μοντέλα όπως το Qashqai ή το X-Trail. Αυτό δήλωσε ο επικεφαλής marketing της φίρμας, Gareth Dunsmore.

Το X-Trail και το Qashqai είναι ήδη τρομερά επιτυχημένα και δεν χρειάζονται την Nismo για να τους δώσει την επιπλέον ώθηση.

Είπε σε Αγγλικό μέσο. Αλλά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο μίας Nismo έκδοσης του νέου supermini της Nissan που θα βασίζεται στο Sway concept… αποκλείοντας ταυτόχρονα να γίνει κάτι τέτοιο για το Micra ή το Note.

Για εμένα, το Nismo σε ένα Micra ή σε ένα Note θα ήταν λάθος. Δεν πρέπει να το επιβάλουμε σε κάτι που δεν το χρειάζεται.

Ανέφερε ο Dunsmore. Δήλωσε επίσης ότι η φίρμα θα εστιάσει στην GT Academy, το Juke, το Z και το GT-R για να “χτίσει” μία fanbase ώστε να μπορέσει να επεκταθεί και σε άλλους τομείς, όπως αυτός των αξεσουάρ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Nissan μειώνει τις εκτιμήσεις κερδών της

Η Nissan μείωσε κατά 14,5% τις εκτιμήσεις για τα ετήσια λειτουργικά της κέρδη της, επικαλούμενη χαμηλότερες από τις αναμενόμενες πωλήσεις αυτοκινήτων λόγω "γήρανσης" των...

Επίσημο: Nissan Qashqai facelift

Έχουν περάσει τρία χρόνια από το εμπορικό λανσάρισμα της τρίτης γενιάς του Qashqai και σήμερα η Nissan αποκάλυψε το facellit του δημοφιλέστατου ιαπωνικού μοντέλου,...