Στη Σιγκαπούρη θα δούμε το πακέτο αναβαθμίσεων της Sauber

Σχετικά άρθρα

British GP Race 05/07/15

Πριν από περίπου ένα μήνα, η Monisha Kaltenborn έκανε γνωστό πως το μεγάλο πακέτο αναβαθμίσεων της Sauber θα έρθει μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα, χωρίς να αποκαλύπτει το ακριβές χρονοδιάγραμμα της ομάδας. Πλέον, φαίνεται πως όλα τα κομμάτια μπήκαν στη θέση τους και η επικεφαλής της ομάδας του Hinwil δηλώνει πως, μετά τον ερχομό του αναβαθμισμένου κινητήρα από την Ferrari για το Spa, τα νέα κομμάτια για το μονοθέσιο θα έρθουν στη Σιγκαπούρη.

Ερχόμαστε κοντά στο σημείο όπου ανήκουμε στο άθλημα και όπου βρισκόμαστε παραδοσιακά. Έχουμε ένα πολύ πιο ανταγωνιστικό πακέτο σε σχέση με πέρυσι. Πολλά έχουν να κάνουν με το σασί και το σύστημα του κινητήρα, με τον προμηθευτή μας να έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα σε σχέση με το ’14.

Διατηρώντας το ρυθμό ανάπτυξης δεν πρόκειται να είναι εύκολο, αλλά εμείς θα εισάγουμε στη Σιγκαπούρη σημαντικές αναβαθμίσεις. Και πριν από αυτό, θα έρθει επίσης μια αναβάθμιση από την πλευρά του κινητήρα, οπότε είμαι σίγουρη ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό αυτή τη σεζόν.

Η C34 είναι σε μεγάλο βαθμό απαράλλακτη σε σχέση με τις χειμερινές δοκιμές, κάτι που, φυσιολογικά, έχει αρνητικές επιπτώσεις στην απόδοση της ομάδας. Έτσι, μετά το δυνατό ξεκίνημα στους πρώτους αγώνες της σεζόν, η Sauber έχει υποχωρήσει στην έβδομη θέση, μετρώντας μόλις 2 βαθμούς στα τελευταία 6 Grands Prix.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...