Τον Οκτώβριο θα παρουσιαστεί τελικά η BMW M2;

Σχετικά άρθρα

bmw-m2-vision-gt-750x500

Ενώ οι μέχρι τώρα πληροφορίες τοποθετούσαν την παρουσίαση και το ντεμπούτο της επερχόμενης BMW M2 τον Σεπτέμβριο και πιο συγκεκριμένα, στην έκθεση της Φρανκφούρτης, ένα νέο δημοσίευμα λέει ότι θα παρουσιαστεί τελικά τον Οκτώβριο.

Το δημοσίευμα αναφέρει συγκεκριμένα ότι η έκθεση της Φρανκφούρτης δεν αποτελεί επιλογή. Το ντεμπούτο του αυτοκινήτου θα γίνει είτε στην έκθεση του Los Angeles τον Νοέμβριο, είτε σε αυτήν του Detroit, τον Ιανουάριο του επόμενου έτους και το επίσημο λανσάρισμα στην αγορά, θα γίνει τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο του 2016. Τέλος, αναφέρεται ότι η BMW θα ξεκινήσει το “παιχνίδι” των teasers μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Να θυμίσουμε ότι στην αρχή, οι πελάτες της εταιρίας θα έχουν να διαλέξουν ανάμεσα σε μόλις 4 χρώματα (Long Beach Blue, Alpine White, Mineral Grey και Black Sapphire) ενώ αργότερα θα προστεθούν κάποια επιπλέον, χωρίς όμως να γνωρίζουμε πόσα θα είναι αυτά. Η BMW M2 θα κινείται από τον N55 υπερτροφοδοτούμενο, εξακύλινδρο εν σειρά, με κάποια εξαρτήματα από τον S55. Η ισχύς θα είναι στα 370 άλογα και η ροπή στα 465 Nm που με την λειτουργία overboost, θα γίνονται 500 ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι θα είναι διαθέσιμη είτε με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων, είτε με αυτόματο.

ΠηγήBMWBlog

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...