Η Apple ήθελε να προσλάβει τους Clarkson, May και Hammond

Σχετικά άρθρα

Clarkson amazon May, Hammond

Ήταν μεγάλη έκπληξη, όταν η Amazon ανακοίνωσε στα τέλη του Ιούλη πως συμφώνησε με τους Jeremy Clarkson, James May και Richard Hammond για να κάνουν νέα εκπομπή αυτοκινήτου. Μέχρι τότε, υπήρχε η φήμη πως η διάσημη τριάδα θα πήγαινε είτε στο Netflix είτε στο Sky, αλλά τώρα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety, και η Apple ήθελε να εντάξει στο δυναμικό της, τους Βρετανούς παρουσιαστές.

Η Apple σκέφτεται να παράγει εσωτερικά, τηλεοπτικές παραγωγής, ακριβώς όπως κάνει το Netflix. Ήδη η εταιρία έχει κάνει προσλήψεις σε σκηνοθέτες και ηθοποιούς οι οποίοι θα παράγουν νέες εκπομπές και σειρές, που θα διατίθενται είτε μέσω μηνιαίων συνδρομητικών πακέτων, είτε μέσω του iTunes. Οι τρεις παρουσιαστές ήταν ψιλά στη λίστα της Apple, η οποία και τους προσέφερε μια “άνευ προηγουμένου προσφορά“, αλλά τελικά το Amazon και τα 250 εκατ. δολάρια, ήταν αυτά που τους κέρδισαν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της The Wall Street Journal, η Apple θα προσφέρει μια συνδρομητική υπηρεσία μηνιαίου κόστους $30-$40 και αρχικά θα διαθέτει περίπου 25 κανάλια (μεταξύ των οποίων τα ABC, CBS, Disney, Fox κ.α.) και θα είναι διαθέσιμη σε iPad, iPhone και Apple TV.

ΠηγήVariety

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...