Jaguar JXS με blown V8; Γιατί όχι!

Σχετικά άρθρα

pro-street-jaguar-xjs-is-street-legal-powered-by-chevrolet-v8-stroker-photo-gallery_1

Αυτή η εμμονή των Αμερικάνων να χώνουν έναν V8 κάτω από το καπό οποιουδήποτε αυτοκινήτου, είναι τόσο εξοργιστική, όσο και χαριτωμένη. Δες αυτή την Jaguar XJS για παράδειγμα που πωλείται αυτή τη στιγμή στο eBay. Από τη μία, η ύπαρξη της με εκνευρίζει… από την άλλη όμως, αν είχα τα χρήματα, θα την αγόραζα για να σπάω πλάκα με τους haters.

Κάτω από το καπό, βρίσκεται ένας V8 με χωρητικότητα 6.3 λίτρων και ένα τεράστιο blower που σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη “λειτουργεί μία χαρά και με βενζίνη πρατηρίου”. Το αυτοκίνητο, σύμφωνα πάντα με την αγγελία, πήρε την μορφή που βλέπεις πριν από 10 χρόνια, πάντα με γνώμονα την οδήγηση του στον δρόμο. Δεν είναι καθαρόαιμο αγωνιστικό. Διατηρεί το εργοστασιακό ταμπλό και είναι σε άριστη κατάσταση. Βέβαια, για να χωρέσουν τα τεράστια πίσω ελαστικά, έχει απολέσει τις πίσω θέσεις αλλά κατά τα άλλα, έχει μοκετούλα, άνετα εμπρός καθίσματα και χάρη στο γρανάζωμα του κιβωτίου και του διαφορικού, μπορεί να ταξιδέψει χωρίς να οδηγήσει τους επιβάτες στο φρενοκομείο.

Και όλα αυτά, με €11.065 – την στιγμή που γράφονται οι γραμμές. Πλάκα κάνεις; Κοίτα τι παίρνεις με 11 χιλιάρικα!

ΠηγήeBay

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...