Δωρεάν παροχή ηλεκτρικής ενέργειας στους νέους ιδιοκτήτες BMW i3 στην Ελλάδα

Σχετικά άρθρα

P90200676-highRes

H BMW και ο Ενεργειακός Όμιλος ΗΡΩΝ ανακοίνωσαν μια νέα συνεργασία με την οποία θα παρέχεται δωρεάν ηλεκτρική ενέργεια στους νέους ιδιοκτήτες BMW i3.

Πιο συγκεκριμένα, κάθε νέος ιδιοκτήτης BMW i3, μπορεί να επωφεληθεί από την παροχή δωρεάν ηλεκτρικής ενέργειας, η οποία μπορεί να καλύψει τις ενεργειακές ανάγκες του BMW i 3 έως και για 100.000 χλμ. Η παροχή δωρεάν ενέργειας αφορά σε δύο διαφορετικά σχήματα επιδότησης:

  1. Παροχή δωρεάν ενέργειας για 20.000 χλμ: Μοναδική προϋπόθεση σε αυτήν την περίπτωση, είναι ο νέος ιδιοκτήτης BMW i3 να συνάψει συμβόλαιο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας με τον Ενεργειακό Όμιλο ΗΡΩΝ.
  2. Παροχή δωρεάν ενέργειας για 100.000 χλμ: Για τη συγκεκριμένη επιδότηση, υφίστανται δύο προϋποθέσεις:
    1. Ο νέος ιδιόκτητης πρέπει να συνάψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ενεργειακό Όμιλο ΗΡΩΝ και
    2. Ο νέος ιδιοκτήτης οφείλει να φέρει επικολλημένο στο όχημά του, προωθητικό δημιουργικό του Ενεργειακού Ομίλου ΗΡΩΝΑ, για διάστημα 24 μηνών.

Διάβασε επίσης: Δοκιμάζουμε το BMW i3

Μέσω της στρατηγικής συνεργασίας αυτής, η αγορά ενός BMW i3 γίνεται ακόμα πιο προσιτή, καθώς η παροχή δωρεάν ηλεκτρικής ενέργειας έως και για 100.000 χλμ., μπορεί να συνδυαστεί και με το νέο προνομιακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα της BMW Financial Services , με μηνιαία δόση από 295€/μήνα.

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Συνεργασία της BMW i με τον Ενεργειακό Όμιλο ΗΡΩΝ. Δωρεάν παροχή ηλεκτρικής ενέργειας στους νέους ιδιοκτήτες BMW i3.

Αθήνα. H BMW i και ο Ενεργειακός Όμιλος ΗΡΩΝ προχωρούν σε μια στρατηγική συνεργασία, που ως αντικείμενο έχει την παροχή δωρεάν ηλεκτρικής ενέργειας στους νέους ιδιοκτήτες BMW i3.

Πιο συγκεκριμένα, κάθε νέος ιδιοκτήτης BMW i3, μπορεί να επωφεληθεί από την παροχή δωρεάν ηλεκτρικής ενέργειας, η οποία μπορεί να καλύψει τις ενεργειακές ανάγκες του BMW i 3 έως και για 100.000 χλμ.

Η παροχή δωρεάν ενέργειας αφορά σε δύο διαφορετικά σχήματα επιδότησης:

α) Παροχή δωρεάν ενέργειας για 20.000 χλμ.: Μοναδική προϋπόθεση σε αυτήν την περίπτωση, είναι ο νέος ιδιοκτήτης BMW i3 να συνάψει συμβόλαιο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας με τον Ενεργειακό Όμιλο ΗΡΩΝ.

β) Παροχή δωρεάν ενέργειας για 100.000 χλμ: Για τη συγκεκριμένη επιδότηση, υφίστανται δύο προϋποθέσεις: 1) Ο νέος ιδιόκτητης πρέπει να συνάψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ενεργειακό Όμιλο ΗΡΩΝ και 2) Ο νέος ιδιοκτήτης οφείλει να φέρει επικολλημένο στο όχημά του, προωθητικό δημιουργικό του Ενεργειακού Ομίλου ΗΡΩΝΑ, για διάστημα 24 μηνών.

Μέσω της στρατηγικής συνεργασίας αυτής, η αγορά ενός BMW i3 γίνεται ακόμα πιο προσιτή, καθώς η παροχή δωρεάν ηλεκτρικής ενέργειας έως και για 100.000 χλμ., μπορεί να συνδυαστεί και με το νέο προνομιακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα της BMW Financial Services , με μηνιαία δόση από 295€/μήνα.

Περισσότερες πληροφορίες για τη συνεργασία BMW i – Ενεργειακού Ομίλου ΗΡΩΝΑ, καθώς και για την προνομιακή χρηματοδότηση της BMW Financial Services, μπορεί κανείς να βρει στην επίσημη ιστοσελίδα της BMW i, στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://bit.ly/1Oj3rwJ καθώς και επικοινωνώντας με το Κέντρο Επικοινωνίας Πελατών BMW i στο τηλέφωνο: 210 91 18 101 από Δευτέρα έως Παρασκευή (εξαιρουμένων αργιών) και από τις 09:00 έως τις 18:00.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Εγνατία Οδός: Ακριβαίνουν τα διόδια έως και 120%. Στις ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Egis η παραχώρηση της για 35 χρόνια

Οι υπουργοί Υποδομών και Οικονομίας υπέγραψαν σήμερα την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού και αναμένεται η δημοσίευσή της...

Η ΓΕΚ Τέρνα προσωρινός ανάδοχος στο έργο παραχώρησης του ΒΟΑΚ

Σε προσωρινό ανάδοχο για την κατασκευή και εκμετάλλευση του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης αναδείχθηκε ο όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ. Η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ανακοίνωσε, σε συνέχεια και...

Οι τιμές του ηλεκτρικού Ford Explorer

Διαθέσιμο για παραγγελία είναι από σήμερα το νέο Ford Explorer, με το ηλεκτρικό SUV να προσφέρεται σε δύο εκδόσεις, τις Style και Premium και...

Η BMW i5 στο τεστ αποφυγής ταράνδου

Η BMW i5 δοκιμάστηκε στο τεστ αποφυγής ταράνδου, με το μοντέλο να περνά με επιτυχία τη συγκεκριμένη δοκιμασία, με μέγιστη ταχύτητα τα 73 χλμ/ώρα. Το...
Autoblog.gr