Η GM επιμένει σε μη συγχώνευση με την FCA

Σχετικά άρθρα

mary-barra-2015-global-conference

Παρότι ο Sergio Marchionne επιμένει για συγχώνευση της FCA με την GM, τα μεγάλα κεφάλια της Αμερικάνικης εταιρίας συνεχίζουν να δηλώνουν πως δεν υπάρχουν στα πλάνα τους το σενάριο αυτό. Σε μια συνάντηση επενδυτών και αναλυτών, η GM μέσω του προέδρου της Dan Ammann δήλωσε πως η GM έχει αποφασίσει να προχωρήσει μόνη της στο μέλλον, χωρίς να χρειάζεται την συγχώνευση της FCA. O Ammann είπε:

Θα πρέπει να σπαταλάμε τον χρόνο και την ενέργειά μας για να επαναπροσδιορίσουμε το μέλλον της κινητικότητας. Αν θέλουμε να κερδίσουμε σε αυτή τη νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων, δεν μπορούμε να αποσπάμε την προσοχή μας, με την αναδιάρθρωση παλαιών επιχειρηματικών μοντέλων.

Η GM, όπως αναφέρει, έχει βρει δεκάδες τρόπους με τους οποίους η εταιρία μπορεί να αναπτυχθεί σε αυτή την νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων. Σίγουρα, υπήρχαν υποσχέσεις για μείωση του κόστους και για μεγαλύτερα περιθώρια κέρδους, αλλά η GM έχει βρει τους τρόπους εκείνους που θα τις επιτρέψει να πετύχει τους στόχους της χωρίς να χρειάζεται να συγχωνευθεί με την οποιαδήποτε εταιρία.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η GM φεύγει από τα εμβληματικά της κεντρικά γραφεία

Από το 1996 η GM έχει τα κεντρικά της γραφεία στο Renaissance Centre, στο ψηλότερο κτίριο του Ντιτρόιτ, αλλά η εταιρία εγκαταλείπει τον εμβληματικό...

Ford και GM εξετάζουν συνεργασίες για να ανταγωνιστούν τους Κινέζους

Τόσο η Ford όσο και η GM δήλωσαν πως εξετάζουν το ενδεχόμενο συνεργασιών για τη μείωση του κόστους των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, προκειμένου να ανταγωνιστούν...