Η Mission Motors υποστηρίζει πως η Apple ευθύνεται για το κλείσιμό της

Σχετικά άρθρα

Mission Motors

Η Mission Motors είναι μια startup επιχείρηση η οποία ευελπιστούσε να περάσει στη παραγωγή μια ηλεκτρική σπορ μοτοσυκλέτα, αλλά σύμφωνα με τον CEO της Derek Kaufman, η Apple την οδήγησε στο να αναστείλει την λειτουργία της.

Το δημοσίευμα του Reuters αναφέρει πως η Mission Motors με έδρα το San Francisco, απέτυχε να αναπτύξει ένα πλήρες και βιώσιμο επιχειρηματικό μοντέλο, με την Apple να προσλαμβάνει 6 μηχανικούς της, μια κίνηση που οδήγησε στην εταιρία στο να αναστείλει την λειτουργία της, με τα περιουσιακά στοιχεία της να περνούν στα χέρια των επενδυτών της Infield Capital. H Apple προσέλαβε τους μηχανικούς της εταιρίας για να εργαστούν πάνω στο δικό της project ηλεκτρικού αυτοκινήτου που ετοιμάζει, με τους συγκεκριμένους μηχανικούς να ειδικεύονται στους αλγόριθμους για τη φόρτιση και την ψύξη των μπαταριών.

H Mission Motors ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2007, έχοντας ως στόχο να περάσει στη παραγωγή μια ηλεκτρική μοτοσυκλέτα που θα πωλούνταν παγκοσμίως. Το 2013 παρουσίασε ένα πρωτότυπο της μοτοσυκλέτας της, το οποίο δέχτηκε πολύ θετική κριτική, αλλά από εκεί και ύστερα, η εταιρία ήρθε αντιμέτωπη με ορισμένα οικονομικά προβλήματα, με αρκετούς μηχανικούς της να αποχωρούν από την εταιρία, για άλλες ανταγωνιστικές εταιρείες. Ορισμένους επενδυτές την στήριξαν ώστε να κρατηθεί στο προσκήνιο και να συνεχίσει το έργο της, παρ’ όλα αυτά, η Mission Motors, δεν κατάφερε να παρουσιάσει ένα μοντέλο παραγωγής.

ΠηγήReuters

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Nissan παρουσιάζει την πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης

Η Nissan παρουσίασε σήμερα την -υπό κατασκευή- πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης στο εργοστάσιό της στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας. Η πιλοτική γραμμή στοχεύει...