Η Aston Martin DB10 οδηγείται από τον Jay Leno, η νέα Vantage θα έχει και χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων

Σχετικά άρθρα

519100

Σε περίπου 1,5 εβδομάδα -στις 6 Νοεμβρίου-, η πολυαναμενόμενη ταινία του James Bond θα βρίσκεται στις κινηματογραφικές αίθουσες. Στην ταινία «Spectre», πρωταγωνιστικό ρόλο δίπλα στον James Bond θα έχει και το δημιούργημα της Aston Martin, η DB10. Η βρετανική εταιρεία ετοίμασε το αυτοκίνητο αποκλειστικά για την 24η ταινία του μυστικού πράκτορα, ωστόσο οι σχεδιαστές της Aston Martin ήταν γενναιόδωροι.

Η DB10 έγινε το τελευταίο αυτοκίνητο που οδήγησε ο Jay Leno, ενώ είχε δίπλα του τον Marek Reichman, επί κεφαλής σχεδίασης της εταιρείας. Η DB10 μπορεί εξωτερικά κι εσωτερικά να έχει πολλά νέα στοιχεία, όμως ο κινητήρας της προέρχεται από τη Vantage και είναι ένας V8, 4,7 λίτρων, που αποδίδει μέχρι 426 άλογα και 470 N·m ροπής.

Στο video θα δεις και την αποκάλυψη πως η επόμενη V8 Vantage που θα βγει στην αγορά το 2018 θα είναι διαθέσιμη και με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων.

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Aston Martin DBX αποκτά νέο εσωτερικό

Την MY2025 έκδοση της DBX παρουσίασε η Aston Martin, με το αυτοκίνητο να έχει νέο εσωτερικό και άλλες μικρές αναβαθμίσεις, ενώ θα προσφέρεται μονάχα...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...