Μάντεψε: το πρόγραμμα της Alfa Romeo πάει πάλι πίσω…

Σχετικά άρθρα

2016-Alfa-Romeo-Giulia-Quadrifoglio

Δεν πέρασε ούτε μία εβδομάδα από τις δηλώσεις του Sergio Marchionne για αναθεώρηση του πλάνου της Alfa Romeo και άρχισαν να κυκλοφορούν οι φήμες σχετικά με τις λεπτομέρειες αυτής της αναθεώρησης. Σύμφωνα με πηγές του Automotive News, η Alfa Romeo θα καθυστερήσει το λανσάρισμα δύο βασικών μοντέλων.

Η Giulia Quadrifoglio που την είδαμε στην έκθεση της Φρανκφούρτης, δεν θα λανσαριστεί πριν τα μέσα του 2016, δηλαδή 6 μήνες περίπου αργότερα από το προγραμματισμένο. Μιας που είμαστε στο θέμα της Giulia, να σημειώσουμε ότι οι απλές εκδόσεις που μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι θα παρουσιαστούν στην έκθεση της Γενεύης και θα λανσαριστούν λίγο αργότερα, δεν θα φτάσουν στις εκθέσεις της εταιρίας πριν το τέταρτο τρίμηνο του 2016. Όσον αφορά στο πολυαναμενόμενο SUV της Alfa Romeo αυτό πηγαίνει 9 μήνες πίσω με το λανσάρισμα του να τοποθετείται στις αρχές του 2017. Επαναλαμβάνω, αυτά δήλωσαν δύο προμηθευτές της Alfa Romeo στο Automotive News και δεν έχουν επιβεβαιωθεί ή διαψευσθεί.

Περισσότερες πληροφορίες για το αναθεωρημένο πρόγραμμα της Alfa Romeo, θα έχουμε κατά πάσα πιθανότητα τον Ιανουάριο του 2016. Στην FCA δουλεύουν σκληρά ώστε να αναδιαμορφώσουν το πλάνο ώστε οι παρουσιάσεις των νέων μοντέλων να ικανοποιούν τις προτιμήσεις των αγοραστών στην Ευρώπη και την Β. Αμερική. Πάντως ο στόχος των 400.000 ετήσιων πωλήσεων μέχρι το 2018, μοιάζει λίγο δύσκολος αυτή τη στιγμή.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...