Και ο πατέρας του Paul Walker μήνυσε την Porsche

Σχετικά άρθρα

paul walker

Μετά την χήρα του Roger Rodas και την κόρη του Paul Walker, τώρα και ο πατέρας του εκλιπόντος ηθοποιού κατέθεσε μήνυση κατά της Porsche, κατηγορώντας την Γερμανική εταιρία ως υπεύθυνη για τον θάνατο του γιου του.

Ο πατέρας του ηθοποιού, στην μήνυσή του ισχυρίζεται πως η Porsche Carrera GT, μέσα στην οποία ο Walker έχασε τη ζωή του πριν από δύο χρόνια, δεν διέθετε τα απαραίτητα χαρακτηριστικά/συστήματα ασφάλειας, τα οποία θα κρατούσαν στη ζωή τον γιό του. Αυτά είναι η μη τοποθέτηση ESP, η μη πρόσθετη ενίσχυση στις πόρτες και οι ελαττωματικές γραμμές παροχής καυσίμου.

Ο πατέρας του άτυχου ηθοποιού ευελπιστεί πως θα υπάρξει κάθαρση και η Porsche θα πληρώσει αποζημίωση. H Γερμανική εταιρία ωστόσο, συνεχίζει να υποστηρίζει πως η Carrera GT μέσα στην οποία έχασαν τη ζωή τους ο Walker και ο Rodas, είχε μετατροπές/βελτιώσεις, δεν ήταν σωστά συντηρημένη, με τα ελαστικά της να είναι ηλικίας 9 ετών και πως για τον θάνατό των δύο ανδρών οφείλεται η απερίσκεπτη οδήγηση και η υπερβολική ταχύτητα, όπως έδειξαν και οι εκθέσεις των αρχών οι οποίες είχαν αποφανθεί πως η αιτία της συντριβής ήταν η υπερβολική ταχύτητα που είχε αναπτυχθεί (130-150 χλμ/ώρα).

Να θυμίσω επίσης πως ο πατέρας του Paul Walker είχε μηνύσει την οικογένεια του Roger Rodas για την συλλογή αυτοκινήτων που οι δύο άντρες είχαν συνεταιρικά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...

Υποχώρησαν κατά 5,2% οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη τον Μάρτιο

Μειωμένες κατά 5,2% ήταν οι πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα πουλήθηκαν 1.031.875 νέα αυτοκίνητα έναντι 1.089.017 τον Μάρτιο του 2022,...