Honda HR-V. Από 21.070 ευρώ

Σχετικά άρθρα

Honda HR-V (2)

Ανακοινώθηκαν οι τιμές πώλησης του Honda HR-V στην Χώρα μας. Το μοντέλο είναι διαθέσιμο με δύο κινητήρες που μεταφέρουν την κίνηση στον μπροστά άξονα. Πρόκειται για τον 1,5 λίτρων i-VTEC βενζινοκινητήρα των 130 ίππων με μέση κατανάλωση 5,6 λίτρα, εκπομπές CO2 130 γρ/χλμ, και 0-100 χλμ/ώρα σε 10,3 δευτ., και με τον i-DTEC diesel των 1,6 λίτρων και 120 αλόγων με μέση κατανάλωση 4,0-λίτρων , 104 γρ/χλμ εκπομπές CO2 και 0-100 χλμ/ώρα 10,1 δευτερόλεπτα. Και οι δύο κινητήρες συνδυάζονται με 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ενώ μόνο ο βενζινοκινητήρας, μπορεί να συνδυαστεί και με κιβώτιο διαρκώς μεταβαλλόμενων σχέσεων –CVT. Με αυτό, τα 0-100 χλμ/ώρα έρχονται σε 10,9 δευτερόλεπτα, έχει μέση κατανάλωση 5,2 λίτρα/100 χλμ και εκπέμπει 120 γρ/χλμ CO2.

Οι τιμές του με τον βενζινοκινητήρα ξεκινούν από τις 21.070 ευρώ (με απόσυρση) και φτάνουν μέχρι τις 25.070 ευρώ (με απόσυρση), ενώ με τον κινητήρα πετρελαίου, το HR-V ξεκινά από τις 25.070 ευρώ (με απόσυρση) και φτάνει μέχρι τις 28.570 ευρώ (με απόσυρση).

honda cr-v times
Κλικ για μεγέθυνση

Το νέο HR-V, σύμφωνα με την Honda, προσφέρει μία από τις πλέον ευρύχωρες καμπίνες στην κατηγορία και χάρη στο “Magic Seat” σύστημα, μία από τις πιο ευέλικτες. Ένα ακόμα χαρακτηριστικό που “ελευθερώνει” χώρο, είναι το χαμηλού προφίλ ρεζερβουάρ καυσίμου που τοποθετείται κάτω από τα εμπρός καθίσματα ενώ εξαιτίας αυτού, σημαντικά είναι τα οφέλη και στον χώρο των αποσκευών που έχει χωρητικότητα 453 λίτρων που αυξάνεται στα 1.026 λίτρα με τα καθίσματα διπλωμένα.

Honda HR-V (6)

Στο εσωτερικό, η Ιαπωνική εταιρία επέλεξε να χρησιμοποιήσει μαλακά υλικά με διακοσμητικά από βουρτσισμένο χρώμιο ενώ ο σχεδιασμός τόσο του πίνακα οργάνων με τα “πλευστά” όργανα, όσο και του ταμπλό, ενισχύουν την premium ατμόσφαιρα. Στο κέντρο του ταμπλό, βρίσκεται και η standard σε όλες τις εκδόσεις οθόνη αφής – 5 ιντσών στην έκδοση Comfort και 7 στις Sport και Executive που συνδυάζεται με σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης με λογισμικό Android. Το νέο Honda HR-V έρχεται εξοπλισμένο με πληθώρα συστημάτων ασφάλειας, μεταξύ των οποίων το standard City-Brake Active σύστημα, έχοντας αποσπάσει πέντε αστέρια ασφαλείας στις δοκιμές πρόσκρουσης του Euro NCAP. Αναλυτικά τις τιμές του νέου Honda HR-V μπορείς να τις βρεις εδώ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Honda: Τρία νέα ηλεκτρικά για την Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα, η Honda θα παρουσιάσει μια νέα σειρά ηλεκτρικών αυτοκινήτων της. Αυτά θα φέρουν το...

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...