Δύο ακόμη υπέροχα αυτοκίνητα βρέθηκαν σε αποθήκες

Σχετικά άρθρα

barnfinds (4)

Όσες αποθήκες είχα την τύχη να ανοίξω, δεν βρήκα κανένα εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο μέσα. Μάλλον δεν είμαι το ίδιο τυχερός με όλους αυτούς, που έχουν βρει εντυπωσιακά αυτοκίνητα θαμμένα κάτω από την σκόνη.

Τα πιο πρόσφατα barn finds –όπως έχουμε συνηθίσει να τα αποκαλούμε τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα– είναι μια Dodge Charger Daytona του 1969 και μια Aston Martin DB 2/4. Η Charger Daytona εκτιμάται πως θα πιάσει τιμή μεταξύ $150.000 – $180.000 μιας και είναι βαμμένη στο “R4 Charger Red” κόκκινο χρώμα, διαθέτει την αυθεντική τεράστια, χαρακτηριστική πίσω αεροτομή, με τον 440 Magnum κινητήρα να έχει διανύσει 33.077 χλμ.

barnfinds (7)

Στην Αβάνα της Κούβα κάποιος βρήκε αυτήν την σπάνια Aston Martin DB 2/4. Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που άφησε πίσω του ένας Βρετανός αξιωματούχος, ο οποίος και δεν μπόρεσε να πάρει το αυτοκίνητο πίσω στην πατρίδα του. Είναι μια από τις 800 DB 2/4 που κατασκεύασε η Aston Martin μεταξύ 1953 και 1957, η πρώτη αριστεροτίμονη, με τον κινητήρα της να είναι ο πρώτος που είχε αγωνιστικές προδιαγραφές. Δυστυχώς, ο αρχικός κινητήρας δεν βρίσκεται πάνω στο αυτοκίνητο, μιας και έχει αντικατασταθεί από έναν κινητήρα της Lada. Της Lada είναι επίσης το ταμπλό και η κολόνια του τιμονιού.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα