Αυτό είναι το Competition Package των BMW M3/M4;

Σχετικά άρθρα

mythumb

Λίγες μόλις ημέρες μετά τις δηλώσεις του Frank van Meel που μας προετοίμαζαν για την παρουσίαση ενός “Competition Package” για τις BMW M3 και M4, ήρθε η διαρροή από το συνήθως αξιόπιστο Bimmerpost σχετικά με το τι θα περιλαμβάνει . Σε προειδοποιώ… μην περιμένεις πολλά!

Αν αληθεύουν οι πληροφορίες, το Performance Package θα ανεβάζει την ιπποδύναμη του S55, υπερτροφοδοτούμενου straight-six στα περίπου 435 άλογα. Οι ρυθμίσεις της Adaptive M Sport ανάρτησης θα αλλάξουν –χωρίς όμως να χαμηλώσει– ενώ το ίδιο θα γίνει και στο Active M διαφορικό. Το αυτοκίνητο θα εξοπλίζεται με sport εξάτμιση της οποίας οι απολήξεις θα έχουν μαύρο χρώμα και οι ζάντες ελαφρού κράματος θα είναι οι 666M σε διάσταση 20 ιντσών.

Όσον αφορά στο εσωτερικό, τα καθίσματα θα είναι νέα για τους εμπρός επιβάτες –αντίστοιχα της M4 GTS όπως το εκλαμβάνω– και οι ζώνες θα έχουν τα χρώματα της M GmbH. Η καμπίνα θα είναι επενδυμένη με έναν συνδυασμό δέρματος και υφάσματος ενώ θα υπάρχουν αρκετά ανθρακονημάτινα διακοσμητικά. Τέλος, θα διαθέτει αυτό που ονομάζεται “BMW Individual high-gloss Shadow Line” και δεν γνωρίζω τι ακριβώς είναι. Όποιος γνωρίζει, ας μας ενημερώσει όλους στα σχόλια.

Πριν κλείσω, να σημειώσω ότι παραδοσιακά, τα Competition Packages δεν ανεβάζουν ιδιαίτερα την ιπποδύναμη του κινητήρα, εστιάζοντας στα δυναμικά χαρακτηριστικά του εκάστοτε μοντέλου. Οπότε, μην σου κακοφαίνονται οι αλλαγές. Αυτό έκανε πάντα η BMW. Τώρα, το πόσο θα κοστίζει και αν θα αξίζει τα χρήματα του, είναι άγνωστο μέχρι να δοκιμαστεί. Πάντως, το Competition Package θα είναι διαθέσιμο από την ερχόμενη άνοιξη.

ΠηγήBimmerpost

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κάπως έτσι θα είναι η νέα BMW X3

Μέσα στους επόμενους μήνες η BMW θα παρουσιάσει τη νέα, τέταρτη γενιά της X3 και αυτές οι renderings φωτογραφίες μας δείχνουν πως θα μοιάζει...

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...