Η GM παρουσίασε το πρόγραμμα “κοινόχρηστων” αυτοκινήτων, Maven

Σχετικά άρθρα

maven

Πριν από μερικές ημέρες, η General Motors ανακοίνωσε την απόκτηση ορισμένων περιουσιακών στοιχείων μίας εταιρίας κοινής χρήσης αυτοκινήτων με το όνομα Sidecar ενώ πριν από μερικές εβδομάδες, η Αμερικάνικη εταιρία επένδυσε περί τα $500 στην Lyft. Τώρα, έρχεται η ανακοίνωση της υπηρεσίας που ονομάζεται Maven. Μία υπηρεσία που θα μεταμορφώσει την GM σε κάτι περισσότερο από αυτοκινητοβιομηχανία.

Η υπηρεσία Maven, είναι μία υπηρεσία κοινής χρήσης αυτοκινήτων. Με απλά λόγια, θα επιτρέπει στους πελάτες της να ψάχνουν και να δεσμεύουν αυτοκίνητα μέσω μίας εφαρμογής στο κινητό και στη συνέχεια, να παραλαμβάνουν αυτά τα αυτοκίνητα από την τοποθεσία που επέλεξαν και να τα χρησιμοποιούν έναντι χρηματικού αντιτίμου που ξεκινά από τα $6 την ώρα.

Η πρώτη αγορά που επέλεξε η General Motors για το πρόγραμμα της, είναι αυτή του Ann Arbor στο Michigan. Εκεί, 21 αυτοκίνητα θα είναι διαθέσιμα άμεσα ενώ φυσικά, η εταιρία σκοπεύει να επεκταθεί και σε άλλες πόλεις των Η.Π.Α. Αυτό, γιατί σύμφωνα με τα στοιχεία της GM, 4-6 εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν ήδη τέτοιου είδους υπηρεσίες και ο αριθμός τους αναμένεται να τετραπλασιαστεί μέχρι το τέλος της δεκαετίας.

ΠηγήGM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ford και GM εξετάζουν συνεργασίες για να ανταγωνιστούν τους Κινέζους

Τόσο η Ford όσο και η GM δήλωσαν πως εξετάζουν το ενδεχόμενο συνεργασιών για τη μείωση του κόστους των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, προκειμένου να ανταγωνιστούν...
Autoblog.gr