Αυτή είναι η Maserati Levante

Σχετικά άρθρα

ak5kqdx6e943eeqx8rvh

Ούτε η Maserati Levante γλύτωσε  από την “μόδα” των τυχαίων διαρροών, λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση της, καθώς έχουμε τις πρώτες φωτογραφίες του πρώτου SUV της ιταλικής εταιρίας. Έτσι, λίγες ώρες μετά την πρωινή αποκάλυψη του εσωτερικού του αυτοκινήτου, τώρα το βλέπουμε σε πλήρη μορφή.

Maserti_Levante_leaked_01

Η Levante φαίνεται ότι διαφέρει αρκετά από το πρωτότυπο, που είδαμε στην έκθεση της Φρανκφούρτης το 2011, με την εταιρία να αναφέρει ότι θα έχει περισσότερες εκτός δρόμου ικανότητες από τους ανταγωνιστές. Το αμάξωμα είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο έχοντας αρκετά κοινά μέρη με τις Quattroporte και Ghibli και θα βασίζεται στην τελευταία.

Maserti_Levante_leaked_02

Μηχανικά εξοπλίζεται με τους γνωστούς κινητήρες της Maserati: έναν twin-turbo V6 3 λίτρων που αποδίδει 350 άλογα κάνοντας τα 0-100 χλμ/ώρα σε 6,3 δευτ, έχοντας τελική ταχύτητα 243 χλμ/ώρα. Ακολουθεί μια δυνατότερη έκδοση του V6 απόδοσης 430 ίππων, με τα 0-100 χλμ/ώρα να έρχονται σε 5,2 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 264 χλμ/ώρα, και έναν 3.0-λίτρων turbodiesel V6 με 275 άλογα κάνοντας τα 0-100 χλμ/ώρα σε 6,9 δευτ. με τελική ταχύτητα 230 χλμ/ώρα. Αργότερα θα φορέσει τον V8 κινητήρα ενώ θα γίνει και το πρώτο plug-in υβριδικό μοντέλο της φίρμας.

levante

Όλοι οι κινητήρες θα συνδυάζονται με το 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο που θα στέλνει τη δύναμη σε όλους τους τροχούς μέσω ενός εξελιγμένου τετρακίνητου συστήματος της Maserati.

Πηγήautoweek.nl

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Maserati GranCabrio Folgore

Την ηλεκτρική Folgore έκδοση της νέας GranCabrio παρουσίασε σήμερα η Maserati. Το αυτοκίνητο διαθέτει τρεις ηλεκτροκινητήρες με απόδοση 761 ίππων με 1.350 Nm ροπής,...