Ο αντικαταστάτης της LaFerrari περιμένει το επόμενο άλμα τεχνολογίας

Σχετικά άρθρα

maxresdefault

Η Ferrari έχει εκφράσει την δέσμευση της στους V12 κινητήρες πολλές φορές στο παρελθόν. Αλλά τώρα, εκφράζει την δέσμευση της να βρει το επόμενο άλμα της τεχνολογίας ώστε να κατασκευάσει τον αντικαταστάτη της τρομερής LaFerrari. Ο τεχνικός διευθυντής της Ferrari, Michael Leiters, αποκάλυψε στο Top Gear ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για το επόμενο μοντέλο που θα σταθεί στην κορυφή της γκάμας της Ιταλικής εταιρίας.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι η επόμενη γενιά supercars θα έρθει όταν πεισθούμε ότι αυτή η τεχνολογία είναι έτοιμη για να μπει στο αυτοκίνητο.

Δήλωσε ο Leiters. Όμως σε ποια τεχνολογία αναφέρεται;

Η υβριδοποίηση είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμάς, αλλά η υβριδοποίηση πρέπει να εστιάζει στις επιδόσεις. Αυτό σημαίνει επιδόσεις του powertrain αλλά και άλλων συστημάτων. Η διαδικασία ηλεκτροποίησης κάποιων εξαρτημάτων λοιπόν, είναι σημαντική για εμάς.

Περίπου ότι ανακοίνωσε η McLaren προ μερικών ημερών λοιπόν. Όλα είναι στο τραπέζι, τίποτε δεν έχει αποφασιστεί, ούτε απορριφθεί και η επόμενη “LaFerrari” ή όπως αλλιώς ονομάζεται, θα έρθει όταν έρθει.

ΠηγήTopGear.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...