Η ανανεωμένη Mercedes-Benz CLA [Teaser Video]

Σχετικά άρθρα

607461

Μετά οκτώ μήνες από την παρουσίαση της A-Class facelift και αμέτρητες spy φωτογραφίες και video, η Mercedes θα παρουσιάσει αύριο την ανανεωμένη CLA, και εξαιτίας αυτού έδωσε το παρακάτω teaser video.

Τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν στην έκθεση της Νέας Υόρκης στα τέλη του Μαρτίου, με το facelift του μοντέλου να αποκτά νέους προφυλακτήρες και τις άλλες αλλαγές που έχει η ανανεωμένη A-Class, όπως τα LED φωτιστικά σώματα. Στο εσωτερικό θα συναντάμε ανανεωμένο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με οθόνη 8″ και υποστήριξη Apple CarPlay και Android Auto, νέο πίνακας οργάνων, νέο τιμόνι και νέους διακόπτες. Μηχανικά θα φορά τους ίδιους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου με την κορυφαία CLA 45 AMG να δυναμώνει και να αποδίδει 381 άλογα με 475 Nm ροπής, έχοντας μέση κατανάλωση 6,9 λίτρα/100 χλμ και 162 γρ/χλμ εκπομπές CO2.

Στο video βλέπουμε τόσο την απλή, όσο και την CLA 45 AMG, με την τελευταία να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 4,2 δευτερόλεπτα (-0,4 δευτ.). Η CLA 45 AMG Shooting Brake θα τα φτάνει σε 4,3 δευτ. και η GLA 45 AMG σε 4,4 δευτ. Τα αυτοκίνητα αποκτούν τόσο το αναβαθμισμένο, 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με τις κοντύτερες σχέσεις, όσο και το μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης στον εμπρός άξονα.

Οι γρήγορες CLA και GLA μπορούν να παραγγελθούν με τις σπορ αναρτήσεις AMG Ride Control, με το σύστημα AMG Dynamic Select να προσφέρει τέσσερα προγράμματα λειτουργίας “Comfort“, “Sport”, “Sport+” και “Individual” ή “Race” με την τελευταία επιλογή να είναι διαθέσιμη μόνο όταν ο κάτοχος έχει επιλέξει την σπορ AMG Ride Control ανάρτηση. [Thanks for the tip, Γιώργο]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...