Αυτό είναι το Donkervoort D8 GTO-S

Σχετικά άρθρα

donkervoort-d8-gto-s-02

Από τον Φεβρουάριο του 2016 μας έχει teasάρει τις νέες της εκδόσεις η Ολλανδική Donkervoort και ήρθε επιτέλους η ώρα να μας αποκαλύψει κάποια από αυτές. Η αρχή γίνεται με το D8 GTO-S ή αν θέλεις, “το απόλυτο Donkervoort δρόμου” όπως αναφέρει η ίδια η εταιρία.

donkervoort-d8-gto-s-04

Το D8 GTO-S δεν διαφέρει ιδιαίτερα από τον μεγαλύτερο αδερφό του –το D8 GTO- αλλά έχει βελτιστοποιηθεί ώστε να προσφέρει άνεση και ευκολία χρήσης. Με λίγα λόγια, έχει βελτιστοποιηθεί για χρήση στον δρόμο. Όπως και οι άλλες εκδόσεις, έτσι και η D8 GTO-S βασίζεται σε ένα “υβριδικό” chassis, κατασκευής Donkervoort φυσικά και κινείται από έναν υπερτροφοδοτούμενο, πεντακύλινδρο κινητήρα της Audi, με χωρητικότητα 2.5 λίτρων και απόδοση είτε 340, είτε 360 ίππων. Νέα όμως και ειδικά εξελιγμένα για το D8 GTO-S είναι τα “αμορτισέρ άνεσης” και το ελαφρώς τροποποιημένο εσωτερικό.

donkervoort-d8-gto-s-05

Σχεδόν τα πάντα είναι επενδυμένα με δέρμα υψηλής ποιότητας ενώ η “S” έκδοση, προσφέρει επιπλέον της απλής, υποβραχιόνιο, ένα πιο “καθαρό” ταμπλό και χώρο αποσκευών χωρητικότητας 240 λίτρων. Αν θέλει ο πελάτης, η Donkervoort προσφέρει και ένα custom σετ αποσκευών που εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο τον χώρο αποσκευών. Όλα αυτά, για €115.173 προ φόρων.

ΠηγήDonkervoort

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...