Marchionne: Θα αντιγράψουμε το Tesla Model 3 αν είναι πετυχημένο

Σχετικά άρθρα

sergio Marchionne

Δεν ξέρω τι θεωρεί επιτυχία ο Sergio Marchionne, o CEO της Fiat Chrysler Automobiles, αλλά οι σχεδόν 400.000 προ-παραγγελίες που έχει σημειώσει μέχρι σήμερα το Tesla Model 3 δεν μπορεί να αφήσουν κανέναν αδιάφορο.

Ο Marchionne σε πρόσφατη συνέντευξη του είπε πως δεν εξεπλάγη από τον υψηλό αριθμό των προ-παραγγελιών, αλλά σημείωσε πως το δύσκολο μέρος για την Tesla είναι να κατασκευάσει και να παραδώσει τα αυτοκίνητα, ενώ παράλληλα πρέπει από αυτά να βγάλει και κέρδος. Ο Marchionne συμπλήρωσε πως είναι σκεπτικός σχετικά με το κόστος του Model 3, και πως μπορούν τα 35.000 δολάρια να το κάνουν κερδοφόρο. Τόνισε πως αν ο Elon Musk μπορεί να του δείξει πως το Model 3 είναι κερδοφόρο σε αυτή τη τιμή, τότε θα αντιγράψει το αυτοκίνητο, θα του προσθέτει ιταλικό design και θα το βγάλει στην αγορά μέσα σε 12 μήνες.

Tesla-Model-3-003

Ο Ιταλοκαναδός δεν είναι μεγάλος οπαδός των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, με τον ίδιο να προσπαθεί να πείσει το κοινό να μην αγοράσει το ηλεκτρικό 500e, μιας και η Fiat χάνει από κάθε 500e που πουλά περίπου 14.000 δολάρια.

Η αλήθεια είναι πως την επιτυχία του Model 3 δεν την περίμενε ούτε ο ίδιος ο Elon Musk, ο οποίος πίστευε πως η Tesla θα πουλούσε 500.000 αυτοκίνητα το 2020, αλλά με ένα tweet του, έδειξε την επιθυμία του πως πρέπει να αλλάξει πλέον το πλάνο παραγωγής των μοντέλων του.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...