Street-legal αγωνιστικό πωλείται έναντι €62.000!

Σχετικά άρθρα

street-legal-nascar-stock-car-mm-1f

Δεν χρειάζεται να τινάξεις την μπάνκα στον αέρα για να ξεχωρίζεις. Μπορείς να  το κάνεις ξοδεύοντας περίπου €62.000 και αγοράζοντας ένα αυτοκίνητο που μοιάζει πάρα πολύ με αγωνιστικό NASCAR αλλά μπορείς να το κυκλοφορείς νόμιμα στον δρόμο – στις Η.Π.Α. τουλάχιστον.

s-l1600 (1)

Από τις φωτογραφίες, το συγκεκριμένο όχημα μοιάζει αγωνιστικό. Θέλει πολύ προσπάθεια για να το ξεχωρίσεις από το πραγματικό και αυτό γίνεται κυρίως από το εσωτερικό. Τι είναι όμως; Η Jeffery’s Custom Conversions, πήρε ένα κανονικό, NASCAR σωληνωτό chassis και το προσάρμοσε. Κάτω από το καπό, βρίσκεται ένας ZZ383 crate engine που αποδίδει έως 460 άλογα, ο οποίος συνδυάζεται με ένα 5-τάχυτο, μηχανικό κιβώτιο. Ο συμπλέκτης προέρχεται από ένα pickup της RAM ενώ ο πίσω άξονας είναι της Ford. Όσον αφορά στην ανάρτηση, επειδή ένα αγωνιστικό set-up θα έστελνε τον ιδιοκτήτη/οδηγό απευθείας στον οδοντίατρο, το αυτοκίνητο έχει εξοπλιστεί με αερανάρτηση.

s-l1600

Τέλος, το εσωτερικό. Εκεί βρίσκουμε 4 καθίσματα, κλιματισμό, ηχοσύστημα και… πόρτες! Στα αγωνιστικά ο οδηγός μπορεί να μπαίνει από το παράθυρο, αλλά αυτό δεν είναι ιδιαίτερα κομψό σε ένα αυτοκίνητο δρόμου. Ok λοιπόν. Ένα πραγματικά αλεξίσφαιρο, σχεδόν αγωνιστικό αυτοκίνητο με 460 άλογα για 1.400 κιλά για €62.000. Αν ήμουν στην Αμερική και είχα όρεξη και λεφτά για μία τρέλα, θα το σκεφτόμουν!

ΠηγήeBay.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Subaru ανανεώνει το αγωνιστικό BRZ Cup Car Basic

Από το 2013 η Subaru διαθέτει στη γκάμα της αποκλειστικά στην αγορά της Ιαπωνίας μια έκδοση του BRZ έτοιμη για χρήση εντός πίστας, όταν...

H Hyundai παρουσιάζει το αγωνιστικό Ioniq 5 eN1 Cup

Τέσσερις μήνες μετά την προεπισκόπηση η Hyundai αποκάλυψε το Ioniq 5 eN1 Cup, με το μοναδικό αυτό ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο να βασίζεται στο Ioniq...