Με “λίγα ψιλά” αγοράζεις αυτοκίνητο του Fast and Furious

Σχετικά άρθρα

i118613

Θυμάσαι τον Hector του πρώτου Fast & Furious; Καλά ψιλοκομπάρσος ήταν, αλλά έσκασε μύτη και στο Fast 7. Το επίσης κομπάρσικο αυτοκίνητό του ήταν ένα Honda Accord S/W, γιατί μάλλον έπρεπε να είναι S/W ώστε να γίνει ξεκάθαρο πως δεν είναι από τους γρήγορους, αν και δεν ήταν ούτε καν κοντά σε αυτό που λέμε νορμάλ.

fast and furious (3)

Πλέον το αυτοκίνητο βρίσκεται προς πώληση για μόνο 2.999 δολάρια. Δυστυχώς ή ευτυχώς μετά την ταινία το αυτοκίνητο μεταμορφώθηκε, αλλά συνεχίζοντας με επίσης αμφιβόλου αισθητικής μόντες. Βλέπεις ο ιδιοκτήτης του αφαίρεσε την οροφή κάνοντας το πραγματικά barchetta, αλλά έβαλε διακριτικότερες ζάντες και άλλαξε το χρώμα σε κυπαρισσί.

fast and furious (2)

Αν είχε μείνει όπως στην ταινία σίγουρα θα μπορούσε να πιάσει παραπάνω, καθώς το F&F έχει αποκτήσει πολλούς fans, η δουλειά που έχει γίνει όμως τουλάχιστον φαίνεται να είναι καλής ποιότητας και το αυτοκίνητο είναι ουσιαστικά αχρησιμοποίητο μετά τα γυρίσματα.

fast and furious (1)

ΠηγήCraigslist

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...