Οι αερόσακοι της Takata ήταν τοποθετημένοι σωστά στο φορτηγό που εξερράγη

Σχετικά άρθρα

takata truck

Την προηγούμενη εβδομάδα ένα φορτηγό που μετέφερε αερόσακους της Takata ανατινάχτηκε, τραυματίζοντας τέσσερις ανθρώπους, αλλά δυστυχώς σκότωσε μια γυναίκα μέσα στο σπίτι της. Πολλοί κατηγόρησαν τους ελαττωματικούς αερόσακους της ιαπωνικής εταιρίας, που είναι αποτέλεσμα ανάκλησης δεκάδων εκατομμυρίων αυτοκινήτων.

takata truck

Σύμφωνα, όμως, με εκπρόσωπο του αμερικάνικου εθνικού συμβουλίου ασφάλειας των μεταφορών (NTSB), οι αερόσακοι είχαν τοποθετηθεί σωστά στο φορτηγό κατά τη στιγμή της μεγάλης έκρηξης. Η NTSB και η ομοσπονδιακή υπηρεσία για την ασφάλεια έχουν καταλήξει σε αυτό το συμπέρασμα μετά τη διεξαγωγή της πρώτη ανάλυσης των δεδομένων, με την NTSB να αποφασίζει τις επόμενες εβδομάδες κατά πόσον υπάρχει ανάγκη για μια πιο σε βάθος έρευνα για το δυστύχημα.

Εκπρόσωπος του NTSB δήλωσε ότι είναι πρόθυμοι να παράσχουν βοήθεια, εάν είναι απαραίτητο, στο τμήμα δημόσιας ασφάλειας του Τέξας που έχει αναλάβει το περιστατικό.

ΠηγήReuters

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...