Δύο νέα teaser video για το νέο Q5 έδωσε η Audi, μια εβδομάδα προτού το μοντέλου παρουσιαστεί στην έκθεση του Παρισιού. Σε αυτά μας δείχνει την τεχνολογία LED των φωτιστικών σωμάτων, ενώ το δεύτερο τον χώρο αποσκευών του νέου SUV.

Το αυτοκίνητο υιοθετεί την σχεδιαστική φιλοσοφία του Q7 και του A4, έχοντας ελαφρώς κεκλιμένη γραμμή οροφής και διπλές απολήξεις των εξατμίσεων, ενσωματωμένες στον πίσω προφυλακτήρα. Θα κατασκευαστεί πάνω στην MLB Evo πλατφόρμα, που κάνει χρήση αλουμινίου και χάλυβα υψηλής αντοχής, θα ζυγίζει λιγότερο κατά τουλάχιστον 100 κιλά σε σχέση με τη τωρινή γενιά και κίνηση θα παίρνει από μια γκάμα κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου τεσσάρων και έξι κυλίνδρων (2.0 TFSI, 2.0 TDI, 3.0 TFSI, 3.0 TDI) ενώ θα υπάρχει και μια plug-in υβριδική έκδοση. Φυσικά θα πρέπει να περιμένουμε και τις γρήγορες εκδόσεις SQ5 TDI και SQ5, ενώ ίσως δούμε και το RS Q5.

Στον πρόσθετο εξοπλισμό θα πρέπει να περιμένουμε και τα λέιζερ φωτιστικά σώματα της Audi. Η κατασκευή του θα γίνεται και στο εργοστάσιο της Audi στο Μεξικό, με το νέο Q5 να ξεκινά από τις 31.000 ευρώ στη Γερμανία.

 • cosacher

  Τα φωτα να υποθεσω πως κατασκευαζονται απο τη Manietti Marreli ( θυγατρικη της Fiat) οπως και τα προηγουμενα?

 • MPAMPIS

  άσχημο και βαρετό όπως και το προηγούμενο Q5

  • Xarhs

   Βαρετο; Τι οδηγας;

  • Smartass

   Εγώ κάρο 2 με κίνηση 4×4.
   Eσύ πανεξυπνόπουλε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
   Μην γράψεις πεζό 2 γιατί θα στεναχωρηθώ πάρα πολύ, να ξέρεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   :D

 • BMW Markou

  Emena mou fenete san ena megalo facelift tou proigoumenou montelou