H Volkswagen θα μετονομάσει σε Polo GTi το αγωνιστικό της για το WRC

Σχετικά άρθρα

2017 VW Polo R WRC

Μπορεί καλά-καλά να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμα η φετινή χρονιά στο WRC, αλλά κακά τα ψέμματα όλοι -ανεξαιρέτως- περιμένουμε την επόμενη, όπου θα δούμε τα νέα τουμπανιασμένα αγωνιστικά, χάρη στους νέους κανονισμούς που θα ισχύουν.

Polo WRC

Η Volkswagen έχει δείξει από τον περασμένο Απρίλιο πως θα μοιάζει το “όπλο” της, μέσα από σκίτσα, αλλά σύμφωνα με τελευταίες φήμες σκοπεύει να αλλάξει το όνομα του Polo R WRC, σε Polo GTi, ώστε να ενισχύσει τη σύνδεση του με το αυτοκίνητο δρόμου, άσχετα αν το μόνο που μοιράζονται είναι το όνομα.

Η μετονομασία του θα ανακοινωθεί κατά τα επίσημα αποκαλυπτήρια του νέου αγωνιστικού, τα οποία θα γίνει τα τέλη του τρέχοντος μηνός. Να θυμίσω ότι τη νέα χρονιά ότι το νέο Polo θα τεθεί απέναντι στα Citroën C3 WRC, Ford Fiesta WRC, Hyundai i20 WRC και Toyota Yaris WRC.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ξεκίνησε η παραγωγή του VW Golf facelift

Στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, η Volkswagen παρουσίασε την ανανεωμένη εκδοχή της 8ης γενιάς του Golf, με το μοντέλο να μπαίνει στην παραγωγή την...

Οι τιμές του νέου Volkswagen Tiguan

Ανακοινώθηκαν οι τιμές του νέου Volkswagen Tiguan στην Ελλάδα, με το αυτοκίνητο να ξεκινά από τις 34.300 ευρώ και να προσφέρεται με τον 1.5...