723064

Μετά την προχθεσινή πρώτη φωτογραφία του νέου “όπλου” της Ford για το WRC, σήμερα θα δεις το Fiesta WRC να συνεχίζει στην ισπανική άσφαλτο τις δοκιμές εξέλιξης σε video.

Το Fiesta WRC προδιαγραφών 2017 διαθέτει και αυτό το υπερβολικά “φουσκωμένο” bodykit, που επιτάσσουν οι νέοι κανονισμοί, με το νέο αυτοκίνητο να έχει σχεδιαστεί από λευκό χαρτί, έχοντας κα την υποστήριξη της Ford Performance, ενώ θα προετοιμάζεται από την M-Sport, του Malcolm Wilson.

Πίσω από το τιμόνι βρέθηκε ο Ott Tanak, με την ομάδα της Ford να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα σχετικά με τον κινητήρα του αγωνιστικού της, με τις δοκιμές να είχαν πρωταρχικό σκοπό την αξιολόγηση του κινητήρα, καθώς και σημαντικών μερών όπως οι αναρτήσεις, το σύστημα μετάδοσης και τα διαφορικά στο σώμα του σημερινού αγωνιστικού Fiesta RS, με τις αεροδυναμικές αναβαθμίσεις να ακολουθούν σύντομα.

 • Efthfl

  Οπλάρα!!! Πρέπει να είναι το καινούργιο μοντέλο όμως γιατί βλέπω διαφορετικά φανάρια πίσω.

 • gronholm89

  Καλως ηρθες καινουργιο Fiesta… Αντε να δουμε πως θα ειναι το κανονικο μοντελο! Παντως το WRC σκιζει!!!

  Υ.Γ. ” με τις δοκιμές να είχαν πρωταρχικό σκοπό την αξιολόγηση του κινητήρα, καθώς και σημαντικών μερών όπως οι αναρτήσεις, το σύστημα μετάδοσης και τα διαφορικά στο σώμα του σημερινού αγωνιστικού Fiesta RS, με τις αεροδυναμικές αναβαθμίσεις να ακολουθούν σύντομα.”
  Αυτο ειναι το καινουργιο WRC και φυσικα οι αεροδυναμικες αναβαθμισεις!!

 • τον καλύτερο ήχο μέχρι τώρα έχει το Yaris