East Coast Defender Project Xiii

Σχετικά άρθρα

east-coast-defender-project-xiii-custom4

Η εταιρεία East Coast Defender με έδρα την Φλόριντα παρουσίασε το Project Xiii που βασίζεται πάνω στο εικονικό μοντέλο της Land Rover. Πήρε ένα από τα 500 Defender 110 αμερικάνικων προδιαγραφών και ξεκίνησε τις μετατροπές ώστε να διαθέτει ένα ριζικά αναμορφωμένο σύστημα μετάδοσης κίνησης.

Το συγκεκριμένο Defender φοράει τον LS3 κινητήρα 6,2 λίτρων V8 της Corvette και διαθέτει ένα GM 6L60 εξατάχυτο κιβώτιο, διαθέτει Rover LT 230 transfer case και κεντρικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης Ashcroft. Εξωτερικά φοράει μαύρες ζάντες με ελαστικά BFGoodrich Radial All-Terrain KO2 32,5 ιντσών, διαθέτει πίσω σκάλα, νέα μάσκα εμπρός, νέα φτερά μπροστά πίσω, φιμέ πίσω τζάμια και φώτα LED.

Το εσωτερικό αναβαθμίστηκε και περιλαμβάνει καθίσματα για εννέα άτομα, μαύρο δερμάτινο σαλόνι, τιμόνι Momo, ηλεκτρικά παράθυρα, κάμερα οπισθοπορείας και αισθητήρες παρκαρίσματος, αναβαθμισμένο σύστημα infotainment που περιλαμβάνει μια οθόνη αφής LCD από την Alpine. Τέλος, υπάρχει ακόμα ένα ηχοσύστημα JBL 13 ηχείων ώστε να προσφέρει τον τέλειο ήχο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...