Στο μουσείο της Porsche στη Στουτγάρδη εγκαινιάστηκε πρόσφατα μια νέα έκθεση. Ονομάζεται Roadbook και δίνει την δυνατότητα στους επισκέπτες να πάρουν για πρώτη φορά, μια γεύση από τα παρασκήνια της μεταφοράς ενός αυτοκινήτου που εκτίθεται στο μουσείο.

Κάθε χρόνο, το μουσείο χειρίζεται πάνω από 200 μεταφορές αυτοκινήτων και κατά τη διάρκεια της έκθεσης Roadbook, ο επισκέπτης θα μπορεί να δει φωτογραφίες από την μεταφορά των αυτοκινήτων, αλλά και να ενημερωθεί σχετικά με τις τεχνικές προετοιμασίες που πρέπει να γίνουν.

Ανάμεσα στα αυτοκίνητα που βρίσκονται στην έκθεση είναι μια 911 του 1966, μια 911 Carrera RSR που πήρε μέρος στο Targa Floriο στη Σικελία, μια 911 SC Targa, όπως και η 356 A 1600 Speedster που ήταν μέρος του “California Mille” και ταξίδεψε στις δρόμους των ακτών της δυτικής ακτής των Η.Π.Α.

Κάθε εβδομάδα, τα αυτοκίνητα θα αλλάζουν θέσεις μέσα στο μουσείο, έτσι ώστε οι επισκέπτες να βλέπουν συνεχώς μια μεταβαλλόμενη εικόνα. Η συλλογή θα παραμείνει στο μουσείο έως τις 23 Απριλίου του 2017.

 • mixalhs7

  Να δούμε πότε θα μαζέψουμε λεφτά να πάμε να τα δούμε.. :/

  • κοβεις τα ποτα τα τσιγαρα τα ξενυχτια…. για 4 μηνες………και να τα ευρω που σου λειπουν !!!! :-D

  • mixalhs7

   Κομμενα ειναι αυτα εδω και 6 χρονια ;)

  • mixalhs7

   Κομμενα ειναι αυτα εδω και 6 χρονια ;)

  • ε οκ…σορρυ…τοτε να εχεις ιντερνετ να βλεπεις τις φωτο απο το πισι σου !!!!! αχχαααχαχχχααχ

 • Moby Dick

  Αυτό που μ΄ αρέσει σε αυτό το μουσείο είναι οτι δεν είναι “στατικό”. Γίνεται διαρκώς rotation στα αυτοκίνητα και η θεματολογία διαρκώς αλλάζει κι αυτή. Δεν μοιάζει με κανένα άλλο μουσείο αυτοκινήτων και αυτό το καθιστά το κορυφαίο και το πιο ενδιαφέρον (πέρα απ’ τη εταιρεία).