Ο Ιαπωνικός βελτιωτικός οίκος Liberty Walk κατασκεύασε ένα kit για την αναβάθμιση της εξωτερικής εμφάνισης του Αγγλικού super car McLaren 650S. Το “πακέτο” περιλαμβάνει ανασχεδιασμένο μπροστινό προφυλακτήρα, πλαϊνά skirts και σύστημα εισαγωγής αέρα, πίσω προφυλακτήρα με διαχύτη, πίσω αεροτομή και τέλος τις ακτινωτές ζάντες.

Το κόστος για το αρχικό kit ανέρχεται στα 32.700 ευρώ, όπου το όλο kit είναι κατασκευασμένο από CFRP και δεν περιλαμβάνει την αεροτομή. Το ίδιο σύνολο, κατασκευασμένο από carbon fiber κοστίζει 36.500 ευρώ. Αν προσθέσεις και την αεροτομή, το κόστος ανέρχεται στα 40.700 ευρώ. Στα προηγούμενα kit δεν περιλαμβάνονται οι ζάντες, ούτε η αναβαθμισμένη ανάρτηση αξίας 13.100 ευρώ.

Η συγκεκριμένη McLaren δεν έχει αναβαθμιστεί μηχανικά, που σημαίνει ότι παραμένει ο V8 twin-turbo κινητήρας των 3,8 λίτρων που αποδίδει 641 ίππους. Η κίνηση μεταφέρεται στους πίσω τροχούς μέσω του κιβωτίου επτά σχέσεων διπλού συμπλέκτη. Από τα 0 έως τα 100 χλμ./ώρα έρχονται σε μόλις 3 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 333 χλμ/ώρα.