Το Autopilot της Tesla λειτουργεί άψογα σε χιονισμένο δρόμο χωρίς γραμμές

Σχετικά άρθρα

Φαίνεται ότι το σύστημα Autopilot των Model S και Model X “παίρνει το αίμα του” πίσω, μετά την τελευταία αναβάθμιση που του έκανε η Tesla από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Έτσι, εκτός του ότι πρόσφατα προέβλεψε ένα ατύχημα, προτού αυτό συμβεί, τώρα, όπως θα δεις στο παρακάτω video, μπορεί να λειτουργήσει άψογα και σε έναν πλήρως χιονισμένο δρόμο, από τον οποίον έχουν καλυφθεί οι γραμμές του.

Η αναβάθμιση προσέθεσε νέες λειτουργίες, με το σύστημα να κάνει χρήση ραντάρ, να συνδυάζει την εικόνα που καταγράφουν οι μπροστινές κάμερες και σε συνδυασμό με το νέο software, αναγνωρίζει καλύτερα τον δρόμο και γίνεται πιο αποτελεσματικό σε περιπτώσεις πιθανού κινδύνου.

Το Autopilot είναι ενεργοποιημένο σε ένα Model S, με τον οδηγό να έχει ρυθμίσει την ταχύτητα στα 30 μίλια/ώρα (48 χλμ/ώρα), και φαίνεται ότι το αυτοκίνητο ακολουθεί την χάραξη του δρόμου χωρίς κάποιο πρόβλημα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...