Η VW κάνει ότι η Honda, ετοιμάζοντας το Atlas σε pickup έκδοση

Σχετικά άρθρα

Η γερμανική εταιρία παρουσίασε στην έκθεση του Los Angeles, τον περασμένο Νοέμβριο, το 7-θέσιο Atlas, με σκοπό να μπει σε μια κατηγορία που έχει αρκετή δημοτικότητα στην Αμερική.

Το αυτοκίνητο βρέθηκε και στην έκθεση του Detroit, με τον επικεφαλής μηχανολογίας της VW, Matthias Erb, να επιβεβαιώνει από εκεί ότι σκοπεύουν να το προσφέρουν και σε έκδοση pickup, τονίζοντας:

Περισσότερο από το 80% των pickup στις ΗΠΑ είναι μεγάλου μεγέθους. Υπάρχουν τρεις κύριες αυτοκινητοβιομηχανίες που προστατεύουν σε μεγάλο βαθμό αυτή την κατηγορία:. Η Ford, η GM και η Ram. Δεν αφήνουν κανένα να εισέλθει στα “χωράφια” τους. Τα body-on-frame pickup είναι μια προστατευμένη αγορά, κάτι που σημαίνει ότι μια unibody κατασκευή, όμοια με αυτή του Honda Pilot να είναι ένα πραγματοποιήσιμο βήμα για την VW.

Να θυμίσω ότι το Pilot αποτελεί βάση για το pickup της ιαπωνικής εταιρίας, το Ridgeline.

ΠηγήCarbuzz

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...