Οι εισαγγελείς απέσυραν τις κατηγορίες κατά του Lapo Elkann

Σχετικά άρθρα

Οι εισαγγελικές αρχές του Μανχάταν αποφάσισαν σήμερα να μην ασκήσουν δίωξη στον Lapo Elkann, στον εκκεντρικό δισεκατομμυριούχο κληρονόμος της οικογένειας Agnelli (Fiat) και περιβόητος playboy, όταν τον περασμένο Νοέμβριο είχε συλληφθεί στη Νέα Υόρκη, μιας και σκηνοθέτησε τη δική του απαγωγή παρέα με συνοδό πολυτελείας -29 ετών ανδρικού φύλου-.

Ο 39χρονος Elkann, γνωστός για την άστατη ζωή του, συνελήφθη στα τέλη Νοεμβρίου, αφού προσπάθησε να πείσει την οικογένειά του ότι είχε απαχθεί, ενώ βρισκόταν στη Νέα Υόρκη μετά από δύο ημέρες ξεσαλώματος με χρήση κοκαΐνης, μαριχουάνας και αλκοόλ, παρέα με τον συνοδό πολυτελείας. Η οικογένεια όμως, αντί να στείλει τα 10.000 δολάρια για την “απελευθέρωση” του Elkann, ειδοποίησε την αστυνομία για την υποτιθέμενη απαγωγή, και όταν οι δύο άνδρες (ο Elkann και ο συνοδός) πήγαν στο σημείο για να παραλάβουν τα χρήματα, συνελήφθησαν από την αστυνομία.

Μετά τη σύλληψή του, ο εγγονός του θρυλικού προέδρου της Fiat Gianni Agnelli, όφειλε να παρουσιαστεί ενώπιον δικαστηρίου της Νέας Υόρκης με την κατηγορία της καταγγελίας ψευδών γεγονότων. Όμως ο εισαγγελέας αποφάσισε τελικά να μην τον διώξει και να βάλει την υπόθεση στο αρχείο.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Elkann έχει απασχολήσει τις αρχές, μιας και 2005, λίγο μετά τον θάνατο του παππού του, ο Elkann κόντεψε να πεθάνει από υπερβολική δόση κοκαΐνης σε έναν οίκο ανοχής στο Τορίνο της Ιταλίας.

ΠηγήReuters

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...