Τι άλλο να περιμένουμε για να θεωρηθεί επίσημη η εξαγορά της Opel από την PSA

Σχετικά άρθρα

H CEO της General Motors, Mary Barra, βρίσκεται ήδη στην Γερμανία για να παραστεί στις απαραίτητες διαπραγματεύσεις, ενώ σύμφωνα με το Reuters σε γράμμα της προς τους εργαζομένους της Opel και Vauxhall ανέφερε ότι μια ενδεχόμενη εξαγορά από το PSA Group θα είναι επωφελής και για τις δύο εταιρείες. Χαρακτηριστικά αναφέρει:

Ενώ ακόμα δεν υπάρχει διαβεβαίωση οποιασδήποτε συμφωνίας, κάθε πιθανή συναλλαγή του PSA Groupe με την Opel/Vauxhall θα αλληλοσυμπληρώσει τις δυνάμεις τους, ενισχύοντας την ανταγωνιστική τους θέση για το μέλλον, σε μια ταχέως μεταβαλλόμενη ευρωπαϊκή αγορά.

Επίσης, θέλοντας να καθησυχάσει τους εργαζομένους, τους είπε να μην αφήσουν τις εικασίες σχετικά με την τύχη της Opel να αποσπούν την εταιρεία από την επιχειρηματική δραστηριότητα της, καταλήγοντας ότι η ίδια δεν μπορεί ακόμα να δώσει οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία.

Λίγο πιο ξεκάθαρες, όμως, είναι οι δηλώσεις του CEO του ομίλου PSA, Carlos Tavares, ο οποίος σε συνάντηση του με κυβερνητικούς και εργατικούς εκπροσώπους ανέφερε ότι σκοπεύει να διατηρήσει “Γερμανική” την Opel, στο ενδεχόμενο εξαγοράς, και κυρίως σε πλήρη συμμόρφωση με το γερμανικό εργατικό δίκαιο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...