To νέο Ford Fiesta ST θα παρουσιαστεί την Παρασκευή

Σχετικά άρθρα

Την ερχόμενη Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου, θα γίνουν τα διαδικτυακά αποκαλυπτήρια του νέου Ford Fiesta ST, το οποίο θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του στην έκθεση της Γενεύης, σε δύο ακριβώς εβδομάδες.

Σύμφωνα με την εταιρία το νέο hothatch αυτοκίνητο θα κυκλοφορήσει σε ένα χρόνο από σήμερα, με το Fiesta ST να είναι διαθέσιμο από το λανσάρισμα σε 3-θυρη και 5-θυρη έκδοση. Εμφανισιακά μέσω του παρακάτω teaser video φαίνεται ότι θα διαθέτει πιο επιθετικό παρουσιαστικό, με την εταιρία να τονίζει ότι η ομάδα σχεδιασμού θα δανειστεί στοιχεία από το Focus RS, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα υπάρξει κάποια τετρακίνητη έκδοση.

Το Fiesta ST, σύμφωνα με δικές μας εμπιστευτικές πληροφορίες εδώ και περίπου ένα χρόνο ξέρουμε ότι, θα φορά τον 1.500αρη τρικύλινδρο turbo κινητήρα που στη περίπτωσή του θα αποδίδει 200+ άλογα. Ο κινητήρας θα συνδυάζεται με ένα 6άρι μηχανικό κιβώτιο, με την Ford να είχε σαν σκέψη να τοποθετήσει στο νέο Fiesta ST και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ανάρτηση, αλλά τελικά επιλέχθηκε η φθηνότερη λύση με ένα setting όπως συμβαίνει και στη τωρινή γενιά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ford: Η Mustang έγινε 60 ετών και teasάρει την RTR

Την περασμένη Τετάρτη η Ford γιόρτασε τα 60α γενέθλια της Mustang και στο περιθώριο μιας εκδήλωσης που έγινε στο Charlotte της Βόρειας Καρολίνας, η...