Το τμήμα Mulliner της Bentley στην έκθεση της Γενεύης θα παρουσιάσει την Mulsanne Hallmark Series η οποία θα διαθέτει λεπτομέρειες από πραγματικό χρυσό ή ασήμι, τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό.

Μόλις 50 αυτοκίνητα θα κατασκευαστούν, με το “Flying B” λογότυπο που κοσμεί το καπό της Mulsanne να είναι κατασκευασμένο είτε από χρυσό, είτε από ασήμι, αναλόγως το “πορτοφόλι” του αγοραστή. Η εταιρία προσφέρει το αυτοκίνητο σε μονόχρωμο ή δίχρωμο συνδυασμό, φυσικά βαμμένο στο χέρι, ενώ τοποθετεί σε αυτό και νέες ζάντες 21″ και προσφέρει δύο διαφορετικής γρίλιες.

Στο εσωτερικό οι αλλαγές είναι μεγαλύτερες και εντοπίζονται στις δερμάτινες επενδύσεις με ασημί ή χρυσαφί ραφές, ενώ και στα ένθετα πάνελ των θυρών συναντάμε είτε χρυσό είτε ασήμι. Επίσης υπάρχουν ξύλινες επενδύσεις και ασημί ή χρυσαφί μεταλλικά μέρη.

Κάθε ένα από τα 50 Bentley Mulsanne Hallmark Series που θα κατασκευαστούν φέρει ειδικό ταμπελάκι με τον αύξων αριθμό, μαξιλάρια για τους πίσω επιβάτες, ομπρέλες, Alcantara επενδύσεις, ενώ με επιπλέον κόστος η Bentley μπορεί να τοποθετήσει και το ειδικό ψυγείο κατασκευής κοκτέιλ.

Μαζί με την Mulsanne Hallmark Series, στο περίπτερο της Bentley θα βρίσκεται επίσης η Bentayga Mulliner και η Continental Supersports.