Έκθεση Γενεύης 2017: Infiniti Q50 MY2018

Σχετικά άρθρα

Το MY2018 Q50 παρουσιάζει στη Γενεύη η Infiniti μαζί με το εντυπωσιακό Project Black S. Το best-seller μοντέλο της ιαπωνικής εταιρίας αποκτά ελαφρώς διαφορετικούς προφυλακτήρες, νέα τρισδιάστατη γρίλια, νέα φώτα ομίχλης, με το σημαντικότερο να είναι το γεγονός της προσθήκης του συστήματος Direct Adaptive Steering ή αν προτιμάς ένα steer-by-wire σύστημα διεύθυνσης που δεν έχει φυσική σύνδεση με τους εμπρός τροχούς και σύμφωνα με την εταιρία, προσφέρει ομαλότερη λειτουργία, εύκολο χειρισμό και πιο άμεση απόκριση, ενώ προσαρμόζεται καλύτερα στα μελλοντικά αυτόνομα χαρακτηριστικά.

Το Q50 MY2018 γίνεται το πρώτο μοντέλο της Infiniti που αποκτά ημιαυτόνομη λειτουργία, μέσω του συστήματος ProPilot Assist που περιλαμβάνει ενεργό σύστημα διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας, αυτόματο φρενάρισμα και έξυπνο cruise control.

Στο εσωτερικό οι αλλαγές εντοπίζονται στο νέο τιμόνι, στον νέο επιλογέα ταχυτήτων, στα νέα καθίσματα, στο νέο σύστηνα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας InTouch με οθόνη αφής, στις νέες επενδύσεις και στα καλύτερης ποιότητας υλικά. Επίσης συναντάμε και ένα ηχοσύστημα της Bose με 16 ηχεία.

Προσφέρεται με τον 2,2-λίτρων turbodiesel κινητήρα απόδοσης 168 ίππων, με τον 2,0-λιτρο turbo βενζίνης 208 ίππων, με τον υβριδικό V6 3,5-λίτρων απόδοσης 302 ίππων, αλλά και με τον νέο V6 3,0-λίτρων απόδοσης 300 και 400 ίππων στην κορυφαία έκδοση Red Sport.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέο Infiniti QX80

Η Infiniti παρουσιάζει το νέο QX80, με το μεγάλο SUV να αντλεί στοιχεία από το QX Monograph concept που παρουσιάστηκε τον περασμένο Αύγουστο. Κίνηση...

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες της έκθεσης της Γενεύης του 2025

Παρότι οι διοργανωτές της έκθεσης αυτοκινήτου της Γενεύης αναφέρουν ότι η επιστροφή της στη μετά-Covid εποχή ήταν επιτυχημένη και πολλά υποσχόμενη, η πραγματικότητα απέχει...