Η έκφραση «συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες» βρίσκει εφαρμογή ακόμα και στα πανάκριβα αυτοκίνητα. Τα οχήματα που κατασκευάζει η Koenigsegg δεν τοποθετούνται στην κατηγορία των hypercars ή και megacars, αλλά η αξιοπιστία χτυπά και αυτά τα κοσμήματα της αυτοκίνητα. Πριν από μερικές μέρες, είχαμε δει μια κίτρινη Koenigsegg Agera RS «ML» να οδηγείται στις χιονισμένες Άλπεις, ταξιδεύοντας για το Μιλάνο.

Το συγκεκριμένο σουηδικό hypercar πρωταγωνιστεί στο παραπάνω video, μιας και ο κινητήρας που βρίσκεται στο πίσω μέρος παρουσίασε πρόβλημα. Ο V8 υπερθερμάνθηκε, λόγω χαλάρωσης του σφιγκτήρα του ψυγείου. Από το πίσω μέρος βγήκε ένα σύννεφο καπνού, ο κινητήρας δεν έπαιρνε μπροστά, έτσι υπήρξε μία μικρή καθυστέρηση στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Το πρόβλημα δεν ήταν κάτι το σημαντικό, έτσι διορθώθηκε γρήγορα από τους μηχανικούς στο Μιλάνο.

 • Akis-F1 FAN

  Δεν ήξερα ότι η agera βγαίνει και σε ντιζελ ;-P

 • Smartass

  Από την πείρα μου ξέρω ότι λευκός καπνός βγαίνει αν υπάρχει πρόβλημα στο σύστημα ψύξης. Στην περίπτωση του άρθρου και από στιγμιότυπα της F1 θα μπορούσε ο μαύρος καπνός να είναι λάδια που καίγονται.
  Ο κανόνας λέει αν δεν υπάρχει πτώση στα υγρού ψύξης σε έναν κινητήρα αλλά βγαίνει λευκός καπνός από την εξάτμιση τότε έχουν πρόβλημα τα τσιμουχάκια των βαλβίδων. Αν βγαίνει μαύρος καπνός από την εξάτμιση και το αυτοκίνητο δεν είναι ντίζελ τότε έχουν πρόβλημα τα ελατήρια των εμβόλων.

  https://www.youtube.com/watch?v=ps7gTtT_G8Y

 • Fotis

  Η φεραρούλα κοίταζε όλο ζήλια…

 • Paneas Vl

  Ρε, τι τραβάνε και αυτοί οι πλούσιοι… Αμάξια ξεσκέπαστα, πίνουν παλιό κρασί και τρώνε μουχλιασμένο τυρί… Αυτά είναι προβλήματα…

 • ”Τα οχήματα που κατασκευάζει η Koenigsegg δεν τοποθετούνται στην κατηγορία των hypercars ή και megacars, ”

  kai τι ειναι τα ΚΟΝΙ….sportcars ??? :-P

 • Giannisk

  Shit Happens.

 • Mika

  Πω πω, σαν TDi του group απο dieselgate, εκανε!!!!!
  :p :p