Στον αγώνα της F1 στο Μονακό η παρουσίαση του νέου Renault Megane RS

Σχετικά άρθρα

Μόλις προχθές η Renault Sport για να γιορτάσει τους 1.000.000 fans της στο Facebook, έδωσε ένα video, στο οποίο μας teasάρει το νέο Renault Megane RS. Η εταιρία ανέφερε ότι τα αποκαλυπτήρια του μοντέλου θα γίνουν σύντομα και μέσα στο 2017, και όλοι υποθέσαμε ότι θα το δούμε στην έκθεση της Φρανκφούρτης, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Βλέποντας το αναλυτικό πρόγραμμα του αγώνα της F1 στο Μονακό, βλέπουμε ότι την Παρασκευή 26 Μαΐου στις 12:50 μέχρι 13:20 (13:50 μέχρι 14:20 ώρα Ελλάδας) θα πραγματοποιηθεί μια αποκάλυψη της Renault Sport, κάτι που σχεδόν σίγουρα σημαίνει ότι τότε θα δούμε το νέο “όπλο” των Γάλλων.

Να θυμίσω, ότι η εταιρία παρουσίασε στο περιθώριο του περσινού GP του Μονακό, το Clio R.S. 16 concept, το σκληροπυρηνικό Renault Clio RS, το οποίο τελικά δεν πέρασε στην παραγωγή.

Όπως και να έχει, θα περιμένουμε την επίσημη επιβεβαίωση, με τις τελευταίες πληροφορίες για το αυτοκίνητο να αναφέρουν ότι θα φορά τον ολοκαίνουργιο 1.800αρη turbo κινητήρα που φορά το Alpine A110, που στη περίπτωσή του τελευταίου αποδίδει 252 άλογα. Στο Megane RS ο κινητήρας αναμένεται να αποδίδει μεταξύ 280 και 325 ίππων και να συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο με rev-matching τεχνολογία, που παρουσίασε η Nissan στο 370Z, ενώ φήμες θέλουν το αυτόματο κιβώτιο να είναι διαθέσιμο προαιρετικά, με επιπλέον κόστος.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...