Βρετανοί μηχανικοί βρήκαν 5 ράβδους χρυσού αξίας 2,35 εκατ. ευρώ σε πρώην ιρακινό τανκ

Σχετικά άρθρα

Δύο Βρετανοί μηχανικοί είχαν τύχη βουνό μιας και μέσα στο ντεπόζιτο ενός πρώην ιρακινού Type 69 τανκ, που είχαν αγοράσει πρόσφατα στο eBay βρήκαν πέντε ράβδους χρυσού συνολικής αξίας 2,35 εκατομμυρίου ευρώ.

Ο Nick Mead της Tanks-A-Lot αγόρασε το τανκ πριν από μερικές ημέρες και αμέσως ξεκίνησε με την ομάδα των μηχανικών του να διαλύουν το τανκ, όταν μέσα στη δεξαμενή των καυσίμων εντόπισαν 5 ράβδους χρυσού και επειδή δεν ήξεραν τι να τις κάνουν, κάλεσαν την αστυνομία. Η αστυνομία κατάσχεσε τις ράβδους του χρυσού προκειμένου να ερευνήσει με το πως αυτές βρέθηκαν μέσα στο ρεζερβουάρ του τανκ και παραμένει άγνωστο αν ο Mead θα πάρει κάποια χρήματα από την αξία του χρυσού.

Αναφορές θέλουν τις ράβδους χρυσού να κλάπηκαν από τους ιρακινούς στρατιώτες το 1990 από την εισβολή στο Κουβέιτ, κατά τον πόλεμο του Κόλπου.

ΠηγήThe Sun

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...