McLaren: Με Honda κινητήρες και το 2018

Σχετικά άρθρα

Όλο και βαθύτερα προχωρά στο τούνελ η McLaren, κι όλο δε βλέπει το φως της εξόδου. Τα πράγματα για την ομάδα του Woking είναι χειρότερα σε σχέση με πέρυσι, με τα προβλήματα να έχουν ένα όνομα: Honda RA617H. Το ιαπωνικό power unit είναι με διαφορά το πιο αναξιόπιστο και αδύναμο στο grid, κάτι που αναγκάζει τον Fernando Alonso να λέει ότι στη Ρωσία έχασε τρία δευτερόλεπτα στον γύρο εξαιτίας του κινητήρα, για να μην προσθέσω τον -απολύτως δικαιολογημένο- εκνευρισμό, επειδή δεν ξεκίνησε ποτέ τον αγώνα.

Εν μέσω αυτής της κατάστασης, λοιπόν, έχουν κυκλοφορήσει φήμες που θέλουν τη McLaren να αγοράζει κινητήρες Mercedes για το 2018. Η γερμανική εταιρεία ίσως βοηθήσει τη Honda στη λύση των προβλημάτων της, όμως το αφεντικό των Βρετανών, Zak Brown, ξεκαθαρίζει ότι και την επόμενη σεζόν οι κινητήρες που θα βρίσκονται στα μονοθέσιά τους θα προέρχονται από τη Honda, αποκλείοντας τη συνεργασία με τη Mercedes.

Κανένας κινητήρας της Mercedes στην πλάτη των μονοθεσίων μας. Προφανώς, τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής είναι απογοητευτικά, αλλά η κουλτούρα είναι σπουδαία, οι άνθρωποι είναι σπουδαίοι, και είμαστε γενναίοι, παίρνοντας κάποιες μεγάλες αποφάσεις. Είναι σπουδαίο να δουλεύεις με την εκτελεστική επιτροπή, παρέχουν εξαίσια ηγεσία σε όλο τον οργανισμό. Είμαστε χαρούμενοι εδώ.

Είμαστε απογοητευμένοι που δεν κερδίζουμε αγώνες στη Formula 1. Αυτό είναι κάτι που δε θα αλλάξει σε μία νύχτα, αλλά δουλεύουμε σκληρά και η νίκη θα είναι πιο γλυκιά όταν έρθει.

ΠηγήF1i

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...