Την ερχόμενη Κυριακή, στη δημοπρασία Spa Classic Sale, του οίκου Bonham’s, θα βγει στο σφυρί αυτή η κλασική και άκρως ποθητή Porsche 935. Όπως βλέπεις είναι βαμμένη στα χρώματα της Martini, με τον τυχερό αγοραστή να παίρνει μαζί του και το VW T2, που είχε εκτελέσει χρέη ως βανάκι μεταφοράς.

Κάτω από το καπό της Porsche υπάρχει ο αυθεντικός 2.8-λίτρων αερόψυκτος κινητήρας, απόδοσης 315 ίππων, με την τιμή πώλησης του αυτοκίνητου να εκτιμάται από €320.000 με €400.000. Η Porsche έχει αριθμό πλαισίου 9306700478, και κέρδισε τον αγώνα του Hockenheim, το 1977, με την ομάδα Kremer of Cologne. Ο επόμενος ιδιοκτήτης ήταν ο Edgar Doren, ο οποίος συνέχισε την επιτυχημένη αγωνιστική του πορεία αυτοκινήτου, καθώς έτρεξε στον 24-ωρο αγώνα του Le Mans αρκετές φορές, με πολλαπλές επιτυχίες.

Το VW T2 υποστήριξε το αυτοκίνητο για μόλις τρεις αγώνες, τον International ADAC-Eifelrennen στο Nurburgring, τον Flugplatzrennen, και τον 4ο ADAC-Rundstreckenrennen στο αεροδρόμιο Diepholz της Γερμανίας.

  • gv

    νομιζω οτι ειναι ενα πολυ καλο deal αν παρεις τετοιο πακετο εκει στο μισο εκατομμυριο αλλα λογικα οι τιμες θα πανε αρκετα πανω..

  • Mika

    Εγω που θελω μονο το βανακι, πρεπει να φορτωθω και τη Porsche ετσι??
    Ας ειναι…Θα το αντεξω….!