Αγοράζοντας αυτή την αγωνιστική Porsche 935, παίρνεις και ένα VW T2

Σχετικά άρθρα

Την ερχόμενη Κυριακή, στη δημοπρασία Spa Classic Sale, του οίκου Bonham’s, θα βγει στο σφυρί αυτή η κλασική και άκρως ποθητή Porsche 935. Όπως βλέπεις είναι βαμμένη στα χρώματα της Martini, με τον τυχερό αγοραστή να παίρνει μαζί του και το VW T2, που είχε εκτελέσει χρέη ως βανάκι μεταφοράς.

Κάτω από το καπό της Porsche υπάρχει ο αυθεντικός 2.8-λίτρων αερόψυκτος κινητήρας, απόδοσης 315 ίππων, με την τιμή πώλησης του αυτοκίνητου να εκτιμάται από €320.000 με €400.000. Η Porsche έχει αριθμό πλαισίου 9306700478, και κέρδισε τον αγώνα του Hockenheim, το 1977, με την ομάδα Kremer of Cologne. Ο επόμενος ιδιοκτήτης ήταν ο Edgar Doren, ο οποίος συνέχισε την επιτυχημένη αγωνιστική του πορεία αυτοκινήτου, καθώς έτρεξε στον 24-ωρο αγώνα του Le Mans αρκετές φορές, με πολλαπλές επιτυχίες.

Το VW T2 υποστήριξε το αυτοκίνητο για μόλις τρεις αγώνες, τον International ADAC-Eifelrennen στο Nurburgring, τον Flugplatzrennen, και τον 4ο ADAC-Rundstreckenrennen στο αεροδρόμιο Diepholz της Γερμανίας.

ΠηγήBonhams

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανακαλούνται 7.458 Porsche Taycan λόγω κινδύνου πυρκαγιάς

Η Porsche προχωρά στην ανάκληση 7.458 Taycan, παραγωγής μεταξύ 2018 και 2024 εξαιτίας πιθανού προβλήματος στις μπαταρίες τους που θα μπορούσε να οδηγήσει σε...

Ανανεωμένη Porsche Cayenne GTS με 500 άλογα

Την ανανεωμένη έκδοση της Cayenne GTS παρουσιάζει η Porsche με το αυτοκίνητο να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις από τους νέους προφυλακτήρες, από τα...