Με ένα infographic, η Nissan μας δείχνει πως αλλάζει τον “χάρτη” στα ταξί , προσφέροντας μια εμπειρία σε οδηγούς και εκατομμύρια επιβάτες ανά την Υφήλιο, με πολλαπλά οφέλη στην οικονομία και το περιβάλλον. Ήταν το 2013, όταν μια εταιρεία ταξί στην Ιαπωνία , πήρε την απόφαση να μετατρέψει το σύνολο του στόλου των συμβατικών αυτοκινήτων της σε Nissan Leaf.

Από τότε ξεκίνησε και η παγκόσμια “ηλεκτρική επανάσταση” των ταξί! Έκτοτε, εταιρείες ταξί στην Ισπανία, την Ολλανδία, την Ουγγαρία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιορδανία, το Μεξικό και την Πολωνία ενέταξαν τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα μοντέλα της Nissan με τις μηδενικές εκπομπές ρύπων, στους στόλους τους. Σήμερα, ταξί Nissan Leaf και e-NV200 συναντά κανείς σε πέντε ηπείρους, 26 χώρες και 113 πόλεις σε όλο τον κόσμο.

Οι μειωμένες εκπομπές ρύπων, η σημαντική εξοικονόμηση στα καύσιμα και η σημαντικά φθηνότερη συντήρηση των συγκεκριμένων μοντέλων, συν μια ήρεμη και άνετη διαδρομή τόσο για τους αυτοκινητιστές όσο και για τους επιβάτες, αποτελούν μερικά από τα οφέλη αυτής της κίνησης. Με αποδεδειγμένα επιχειρησιακά αποτελέσματα και εξοικονόμηση κόστους, τα ταξί της Nissan με τις μηδενικές εκπομπές ρύπων είναι η πιο έξυπνη επιλογή, κάνοντας πράξη το Nissan Intelligent Mobility σε πελάτες και επαγγελματίες αυτοκινητιστές, σε όλο τον κόσμο. Μέσω των αμιγώς ηλεκτροκίνητων οχημάτων, η Έξυπνη Κινητικότητα είναι ο τρόπος με τον οποίο η Nissan “μετουσιώνει “ τον τρόπο με τον οποίο τα αυτοκίνητα οδηγούνται, κινούνται και ενσωματώνονται στην ευρύτερη κοινωνία.