Η Lucid θέλει να ανταγωνιστεί τις Audi, BMW και Mercedes

Σχετικά άρθρα

Η Lucid Motors έχει παρουσιάσει το πρώτο της μοντέλο, το πλήρως ηλεκτρικό Air που ξεκινά από τις 52.500 δολάρια και παρότι για την ώρα δεν έχει τη ρευστότητα που απαιτείται προκειμένου να ξεκινήσει τη παραγωγή του, ο Derek Jenkins, αντιπρόεδρος σχεδιασμού της εταιρίας, σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε πως έχουν ως στόχο να ανταγωνιστούν τα μοντέλα των Audi, BMW και Mercedes. Όπως είπε:

Από την αρχή είμασταν επικεντρωμένοι στο να προσφέρουμε ένα πολυτελές προϊόν. Νιώσαμε πως ακόμη υπάρχει μια μεγάλη ευκαιρία σε αυτό το τμήμα της αγοράς. Πως ο κόσμος αναζητά πολυτελή μοντέλα που είναι στραμμένα στο μέλλον και έχουν λιγότερα χαρακτηριστικά του παρελθόντος.

Η Lucid θεωρεί πως οι γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες πολυτελών οχημάτων θέλουν ακόμη αρκετά χρώμα προκειμένου να παράγουν ηλεκτρικά μοντέλα που θα είναι ικανά να ανταγωνιστούν το Air, δίνοντας έτσι στην εταιρία ένα σημαντικό πλεονέκτημα για να ανταγωνιστεί την Tesla αλλά και την Faraday Future.

Η αλήθεια είναι πως το Air εντυπωσιάζει τόσο από πλευράς χαρακτηριστικών, όσο και από πλευράς πολυτέλειας και χρηστικότητας. Παρότι είναι περίπου 25 εκατοστά μικρότερο σε μήκος από την BMW Σειρά 7 και την Mercedes S-Class, προσφέρει περισσότερο χώρο στο εσωτερικό από τα δύο γερμανικά μοντέλα. Το Air αναμένεται να ξεκινήσει εμπορική πορεία από το 2019.

ΠηγήNextMobility

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...