H Audi θα παρουσιάσει ένα πλήρως αυτόνομο όχημα το 2021

Σχετικά άρθρα

Στην ετήσιο συμβούλιο της Audi, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα, η γερμανική εταιρία υποσχέθηκε ότι θα λανσάρει ένα πλήρως αυτόνομο όχημα το 2021, καθώς έχει αναλάβει ηγετικό ρόλο στο VW Group για την ανάπτυξη και εξέλιξη της τεχνολογίας αυτών.

Το νέο Audi A8, που αναμένεται να παρουσιαστεί τους επόμενους μήνες, θα προσφέρει λειτουργίες αυτόνομης οδήγησης, επιπέδου 3, με την εταιρία να εργάζεται σε ένα αστικό μοντέλο, το οποίο δεν θα χρειάζεται καμία παρέμβαση από τον οδηγό, καθιστώντας τον επιβάτη.

Εκτός αυτών, η Audi επιβεβαίωσε την κυκλοφορία των Q4 και Q8 για το 2019, ενώ θα λανσάρει τρία ηλεκτρικά μοντέλα μέχρι το 2020, “ηλεκτροποιώντας” με αυτό τον τρόπο σταδιακά κάθε κύρια κατηγορία.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα LFP μπαταρία από την CATL με αυτονομία 1.000 χλμ

Η CATL παρουσίασε μια νέα μπαταρία φωσφορικού σιδήρου λιθίου (LFP) που προσφέρει αυτονομία άνω των 1.000 χιλιομέτρων ανά φόρτιση, στον κινέζικο κύκλο δοκιμών. Η μπαταρία...

Η Nissan παρουσιάζει την πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης

Η Nissan παρουσίασε σήμερα την -υπό κατασκευή- πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης στο εργοστάσιό της στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας. Η πιλοτική γραμμή στοχεύει...