Στις αρχές του Απρίλη η κεφαλαιοποίηση της Tesla ξεπέρασε αυτή την GM, ενώ τον Μάρτιο είχε ξεπεράσει την κεφαλαιοποίηση και της Ford. Τον Απρίλιο η συνολική αξία της εταιρίας του Elon Musk είχε κεφαλαιοποίηση 52,08 δισ. δολάρια, αλλά πλέον αυτή έχει αυξηθεί ακόμη περισσότερο λόγω της αύξησης της τιμής της μετοχής της.

Αυτή φτάνει πλέον τα 357,32 δολάρια και έτσι η Tesla έχει μεγαλύτερη κεφαλαιοποίηση και από την BMW, μιας και η αξία της Tesla είναι 61,3 δισ. δολάρια, 2,6 δισ. περισσότερα από την αξία της BMW. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που απορούν γιατί η μετοχή της Tesla κοστίζει τόσο πολύ, ανάμεσά σε αυτούς και ο ίδιος ο Elon Musk.

Να σημειωθεί πως το BMW Group πούλησε σχεδόν 2,4 εκατομμύρια αυτοκίνητα το 2016, την ώρα που η Tesla πούλησε περίπου 80.000, με την γερμανική εταιρία να παρουσιάζει κέρδη 7,7 δισ. ευρώ, ενώ η Tesla έχασε 725 εκατομμύρια δολάρια.

Στις σχετικές ειδήσεις ο Elon Musk έγραψε σε ένα tweet του πως όλοι οι ταχυφορτιστές Superchargers της Tesla θα λειτουργούν με ηλιακή ενέργεια με την πλεονάζουσα ενέργεια να αποθηκεύεται στα Powerpack της.