Και ενώ ακόμα είναι άγνωστο αν η Infiniti περάσει στην παραγωγή το πρωτότυπο Project Black S, που ομολογουμένως κέντρισε το ενδιαφέρον του κόσμου στην έκθεση της Γενεύης, η ιαπωνική εταιρία συνεργάστηκε με την Pirelli και παρουσίασαν ειδικά ελαστικά για το coupe πρωτότυπο. Όπως ξέρεις, αυτό βασίζεται στο Infiniti Q60 Coupe και χρησιμοποιεί την τεχνολογία της Renault από τον κόσμο της Formula 1, γι’αυτό η συνεργασία των Ιαπώνων με την Ιταλική εταιρία. Το Black S πατάει σε ειδικά P Zero της Pirelli, τα οποία διαθέτουν την χρωματική σήμανση στα πλευρικά τοιχώματα, όπως και στην F1, για την περιγραφή της γόμας.

Κίνηση παίρνει από τον V6 twin-turbo 3,0-λίτρων κινητήρα απόδοσης 400 ίππων, με την Infiniti να υπολογίζει πως το υβριδικό σύστημα ERS βελτιώνει την μέγιστη ισχύ κατά 25%, φτάνοντας τα 500. Η εξάτμιση είναι κατασκευασμένη από τιτάνιο, οι ζάντες έχουν διάσταση 21″ και φορά επιθετικό bodykit με μεγάλες εισαγωγές αέρα στους προφυλακτήρες, πλαϊνές ποδιές, καπό με εισαγωγές αέρα, σταθερή αεροτομή, διαχύτη και ενεργό μπροστά spoiler, όλα κατασκευασμένα από carbon. To σύστημα ανάκτησης ενέργειας ERS συλλέγει ενέργεια και προσθέτει δύναμη και ροπή, βελτιώνοντας την επιτάχυνση του αυτοκινήτου, που διαθέτει αναβαθμισμένα συστήματα ανάρτησης και μοναδικά σχεδιαστικά στοιχεία.

Κατά την παρουσίαση του μοντέλου η Infiniti είχε δηλώσει πως θα εξετάσει την απήχηση που θα γνωρίσει το πρωτότυπο προκειμένου να αποφασίσει αν θα το περάσει στη παραγωγή. Τον περασμένο Απρίλιο, εκπρόσωπος της Infiniti σε συνέντευξη του άφησε να εννοηθεί πως η εταιρία του εξετάζει το ενδεχόμενο να το περάσει στη παραγωγή, αλλά για την ώρα δεν είναι τίποτα επίσημο.